Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile ważyly wasze dzieci na połówkowym? I ewentualnie jaką waga po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

Moja Córka waży 470g -20t6d Lekarz stwierdził że duża jest...mąż ma 194 wzrostu-boje się ze poród będzie straszny...zwłaszcza ze jestem mała... Wasze dzieci ważąc więcej niż normalnie(moja wg USG jest wagowo na 22t3d) były duże przy porodzie?

Gość aneczkal
Moja ważyła 595g w 22 tc, waga urodzeniowa 2800g. Także spokojnie :)

Gość gość
rgth

Gość gość
Mój synek w 22t4d ważył niespełna 430g, tuż przed porodem na usg wyszła waga 3800g a urodził się 3040...

Gość Majówka_2013
Mi lekarz na połówkowym nie powiedział ile może ważyć moja córka. Dopiero w 31. tygodniu maszyna wyliczyła na podstawie wymiarów 1600-1700g, a córka urodziła się w 39 tygodniu ważąc 2510g

Gość gość
nie sugeruj się! mój syn we wtorek ok. 10 rano na usg ważył 2500 a w czwartek o 3:25 urodził się 2800 :] koleżance usg dzień wcześniej pokazało koło 4 a urodziła 3 coś... nie ma co się sugerować... no i np mój syn udo miał na początek lutego a inną część ciała na początek marca :]

Gość Majówka_2013
Podczas ostatniego USG tuż przed porodem margines błędu to nawet pół kilo na plus i minus. Na dosłownie minuty przed urodzeniem córka miała wg USG ważyć ponad 2800g, ale lekarka powiedziała, że wg niej na pewno będzie ważyć poniżej 2700g i miała rację. Na sali leżałam z dziewczyną, której maszyna wyliczyła wagę gdzieś na 3700g, a urodziła córkę ważącą ponad 4kg.

Gość gość
Hd

Gość gość
u mnie na połówkowym w 22 tc wyszło 460 g, rodzę we wrześniu i też obawiam się że będzie duże.

Gość pierdząca pennyyy
230g - ale miałam w 18tc. dokładnie wstrzeliła się w środek wymiarów jeśli chodzi o zakresy podane na wynikach badań