Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczka......

Nie potrafie mu nie ulec..

Polecane posty

Gość kropeczka......

Chodzi o mojego eksa. Mam kontakt juz dosyc dlugo po rozstaniu ale nie o to chodzi. Ostatnio jako koledzy klocimy sie dosyc czesto o jakies p*****ly, zawsze po takiej klotni postanawiam sie nie odzywac, chce by poczul jak mnie traci bo mowil ze nie jestem mu obojetna(od momentu rozstania zmienil sie troche, wycwanil). Czasami nic sobie najwidoczniej z tego nie robi bo najdluzej nie odzywalam sie dzien. Prosilam by nie pisal, nie dzwonil, wtedy i ja bym sie nigdy wiecej nie odezwala(tak juz mam ze nigdy nie odzwam sie pierwsza), jednak on wiedzac juz chyba ze zawsze muu ulegne piszebym sie uspokoila i dzwoni az sie odezwie. Potrzebuje porady, wsparcia by mu nie ulec w koncu, by zauwazyl ze jestem twarda i ze moze mnie stracic.

Gość kropeczka......
moze ktos sie wypowie..?

Gość gość
Ale on przecież Cię stracił... rzucił Cię przecież, wiedział, że to oznacza utratę Ciebie. A takie nieodzywanie się dzień to raczej nie zdąży go utwierdzić w przekonaniu, jak trudne jest życie bez Ciebie.

Gość kropeczka......
to ja go zostawilam. Masz racje, musz chociaz z tydziien pomilczec, strasznie ciekawi mnie jego reakcja na takie milczenie bo nigdy przez 3 lata tak dlugo nie milczalam.

Gość kropeczka......
sek w tym jak sie nie dac zlamac :/ byc niezlamana, nie ulec jego wiaadomosciom czy telefonom, nie odpisac nie odebrac:/

Gość gość
w co Ty się bawisz, po co jemu d**ę zawracasz jak go rzuciłaś? jak chcesz ulec, to ulegaj i do niego wróć, a nie rzuciłaś faceta i jeszcze chcesz go tresować, "żeby poczuł że Cię traci". Głupia jesteś.