Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bobrowniczka_30

mieszkanie z chłopakiem:)

Polecane posty

od sierpnia chcemy zamieszkać razem :) ja i mój chłopak, mamy po 26 lat, a jesteśmy razem 3 lata-jakie są plusy i minusy wspólnego zamieszkania? dodam że on pracuje. ja obecnie nie (uczęszczam na kurs z urzędu pracy)

Gość gość
Jak dla mnie minusów nie ma. Poza tym skoro chcecie zamieszkać razem, to już o tym rozmawialiście - jak sobie to wyobrażacie, jaki będzie podział obowiązków itd ?

w dni powszednie, kiedy on pracuje od 8 do 16 - ja sprzątam i robię obiad. a w sobotę razem idziemy na zakupy on gotuje obiad W niedzielę różnie

Gość gość
i on cie utrzymuje ? tez mi dorosle wspolne zycie ....

Gość fantastyczny temat!!
Przekonasz się. Po co sobie psuć zabawę albo się nakręcać historiami innych. Każdy związek jest inny i inaczej wygląda życie we własnym m

Gość gość
chcesz być na jego utrzymaniu?

Gość gość
jasne, znajdziesz pracę... Nie znasz polskich realiów

Ja zamieszkałam ze swoim facetem bardzo szybko i nie żałuję. Dowiedziałam się, że nie będzie z niego partnera do życia i przekonałam się o co mu naprawdę chodzi. Cóż, teraz wiem, że nie czekałabym 3 lata, żeby ze sobą zamieszkać.

ja zamieszkałam ze swoim chłopakiem i nie żałuję (pomimo problemów) teraz już jako małżeństwo mamy z głowy "docieranie się" i wchodząc w nie wiedziałam co mnie czeka ;)

Skjold nie wiem czemu moje pierwsze zdanie postu brzmi jak twoje, nie zrobiłam tego celowo :P

Gość fantastyczny temat!!
Bobrowniczka_30 :)

Gość gość
zamieszkałam z moim chłopakiem po 7miesiącach znajomości. Teraz w marcu mieliśmy 5 rocznicę i spodziewamy się bejbiczka. Więc moim zdaniem nie ma co czekać, co ma być to będzie.