Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((

Obraza za krytykę

Polecane posty

Gość :((

Witam, Mam problem z dziewczyną. Jestem z nią od roku, poznaliśmy się na imprezie, alkohol, wiadomo. Przez pierwsze 2-3 miesiące nie była dla mnie zbyt atrakcyjną kobietą. Jednak w miarę upływu czasu to się zmieniło, pokochałem ją. Ona mnie też. Przynajmniej tak mówi, oraz ja to czuję, Jednak od miesiąca występują zgrzyty. Zaczęło się od tego, że powiedziałem jej, że kiedyś nie była dla mnie pociągająca. Strasznie się obraziła. W moim przekonaniu, to nic złego że teraz jej powiedziałem jakie miałem o niej zdanie prawie rok temu. Dzisiaj wysłałem jej zdjęcie, z jej FB, dodane dwa lata temu. Powiedziałem jej, że mi się na nim nie podoba. Ona zrobiła mi awanturę, że wprowadzam ją w kompleksy. Mi chodziło o to, że teraz jest dużo piękniejsza dla mnie, niż wtedy, na tym zdjęciu. Ona nie wiem czy na złość, czy tak czuje. Powiedziała, że wtedy czułą się piękniejsza i jej było z tym lepiej, oraz że zniszczyła sobie włosy farbując je dla mnie. Czy każda kobieta tak to odbiera, czy tylko z moją jest coś nie tak? Też byście się obraziły, za to że chłopak wam powie, że nie wyglądałyście atrakcyjnie na zdjęciu z przed X lat, i to wtedy gdy się jeszcze nie znaliście? Proszę o jakąś pomoc. Potrzbuje pogadać.

Ja pewnie nie zrobiłabym awantury...podziękowałabym za komentarz i kazala s********ć. Co za d*pek...