Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet mających lub planujących założyć konto na Sympatii. OSTRZEŻENIE!

Polecane posty

Gość gość

Jeśli facet pisze o sobie zwykły, spokojny chłopak lub porządny facet z zasadami na 100% jest prawikiem.

Gość gość
czyli idealny kandydat do stałego związku

Gość gvvv5
Wcale nie.Do mnie taki napisał,a okazał się fetyszysta-erotomanem,co wyszło na pierwszym i zarazem ostatnim spotkaniu.

Gość gość
gościu miętki znowu nas będziesz zamęczał swoimi niepowodzeniami na sympatii?

Gość leila89
Mnie też takie opisy zawsze odstraszają. Tak samo jak te w stylu "Jestem jaki jestem" albo "Trudno siebie opisać, najlepiej napisz do mnie, a przekonasz się jaki jestem". Choćby facet był nieziemsko atrakcyjny to po takim opisie jest dla mnie skreślony.

"[7.06.13 [zgłoś do usunięcia] leila89 Mnie też takie opisy zawsze odstraszają. Tak samo jak te w stylu "Jestem jaki jestem" albo "Trudno siebie opisać, najlepiej napisz do mnie, a przekonasz się jaki jestem". Choćby facet był nieziemsko atrakcyjny to po takim opisie jest dla mnie skreślony." Nie martw się. Ty też jesteś dla niejednego skreślona...

Gość brzydki ale inteligentny
Przecież opis "jestem jaka jestem" to ma 50% kobiet na portalach randkowych. Natomiast 25% ma podpis "dzień bez uśmiechu to dzień stracony"

Gość leila89
Uderz w stół, a nożyce się odezwą :D Dla mnie taki opis oznacza, że facet jest albo frajerem, albo jest zbyt głupi/leniwy by skleić kilka zdań na swój temat. Rozmowa zwykle to tylko potwierdza więc nie rozumiem po co ten cyniczny komentarz.

Gość leila89
Owszem, kobiety pod tym względem wcale nie są lepsze, ale temat jest poświęcony mężczyznom dlatego moja wypowiedź dotyczyła wyłącznie ich.

Gość gość
a ja mam męża z Sympatii, jesteśmy już 5 lat po ślubie

Gość HeIIraiser
Co za kretyn napisałby o sobie, że jest normalny i spokojny?

Gość amenda
Tego typu opisy to porażka… Nie wiem czemu, ale faktycznie sporo osób (nie tylko facetów) ma takie opisy. Ale ja także wychodzę z takiego założenia, że skoro facet nie potrafi (lub nie chce mu się) napisać o sobie kilku zdań, to po prostu olewatorsko podchodzi do tematu i nawet nie chcę mi się z nim gadać. Dla mnie bardzo ważny jest opis, szukam kogoś, kto potrafi w nietuzinkowy, intrygujący sposób przyciągnąć moją uwagę. Sama też staram się przyłożyć do wypełnienia wizytówki, dlatego od niego także tego oczekuję. Ale piszecie tutaj o sympatii, że tam oszuści, prawiczki i leniwce. Pewnie faktycznie tak jest, jakiś czas temu tam byłam i raczej nie mam zamiaru wracać. Dziwni faceci się do mnie odzywali... A dziwne, że aż taka różnica jest między portalami, bo jak przeniosłam się na mydwoje, to patrząc się nawet na opisy facetów - każdy pisze coś od siebie, coś więcej, niż "jestem jaki jestem", a takich szablonowych tekstów jest bardzo mało. Dziwne, że wśród podobnej grupy osób, bo chodzi o osoby szukające partnera przez internet, jest aż taka różnica...

Gość gość
A ja tak konkretnie Toom36 Gdynia to niestabilny emocjonalnie debil, który ma w zwyczaju znieważyć osobe i równocześnie wrzucić ja na czarną listę aby nie mogła mu nawet odpisać. UWAGA NA TOOM 36 Gdynia, NIEZRÓWNOWAŻONY PSYCHICZNIE

Gość gość
Prawiczki sie szanuja