Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Realistyczny okropny sen!

Polecane posty

Gość gość

Żadko bywa tak bym pamiętała swoje sny ale tym razem jest innaczej, pamiętam z najdrobniejszymi szczegółami... Śniło mi się dziś w nocy że jechałam z moim mężem samochodem, mąż skręcił ostro w prawo i wpadł w poślizg (była ostra zima). Prawie wpadliśmy do zbiornika z wodą który był właśnie przy tej drodze ( coś jakby staw). Udało nam się tam nie wpaść na szczęście bardzo sie cieszylismy, jednak w lusterku mąż widział jak auto za nami wpada do tego zbiornika a ja usłyszałam tylko krzyk tych wszystkich osob w tym aucie :( Dodam że była noc i ciężko było cokolwiek innego dostrzec. Auta nie było widac na powierzchni - zatonęło z tymi ludzmi. Zatrzymaly sie auta i ludzie zaczeli sie gapić i czekac nie wiadomo na co. Zadzwonilam na pogotowie kilka razy ale nie przyjezdzało - miało przyjechac z innego miasta a to trwało może z 15 minut! Nie mam zakonczenia bo mnie obudził budzik do pracy :/

Gość gość
co moze oznaczac taki sen?

Gość gość
co moze oznaczac taki sen?

Gość gość
sen raczej nie zwiastuje wypadku,moze przed czyms ostrzegac, zazwyczaj sny sa przenosnia ja za to mialam okropny , jakis brzydki nacpany chlopak powiedzial do mnie spokojnym tonem : NIE ZDASZ. zdenerwowałam sie po tym, co usłyszałam i zaczęłam go dzgac nozem...