Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wreszcie Putin wymienił tą starą babę na nowy model

Polecane posty

Gość gość

Ze starą babą normalny facet nie chcialby przebywac w jednym pomieszczeniu, a co dopiero sypiac

Gość gość
jak dla mnie ta nowa to nic specjalnego, taka pyza, podobna do tej marcinkiewicza, a jej pozycje mnie po prostu przerażają...

Gość gość
Od dawna to zrobił.Jak dla mnie to obleśny dziad, jaki on jest paskudny go tego ryżawy że SZOK! Żeby nie wiem jaki był bogaty, nie chciałbym go olać! Żonę trzymał w zamknięciu od tylu lat, zrobiło się głośno, dlatego nie miał wyjścia i musiał ogłosić rozwód.Szczere wyrazy współczucia do żony.Wreszcie jest wolna!

Gość gość
ta mloda tez bedzie keidys stara i brzydka, jak jego żona. poza tym jak ona się wygina nienaturalnie, to nawet dobrze nie wygląda. bo rozumiem zrobic szpagat ale ona to jak jakas guma, nie wiem czy widzieliscie to zdjęcie na pudelku, masakra jakas, jaka powyginana, ja nie wiem jak ludzki kregoslup moze takie coś wytrzymac i jakie ona bedzie miala kręgi na stare lata.

Gość fionkeee
a wiecie ile wzrostu ma Putin?? 165!!!!! ale karakan :D:D:D

Gość gość
Ale ta nowa to gimnastyczka...ciekawe jakie pozycje w łóżku mu przedstawia? Szpagat, mostek, czy inne bara bara....to sobie teraz chłop poużywa.