Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak od strony faceta

Pary ktore przezyly pierwzy raz ze soba nawzajem !

Polecane posty

sa tutaj takie? postanowilem zalozyc watek bo widze jest kilka o ilosci partnerow seksualnych, problemach z przeszloscia ex itp. wiec czy sa tutaj szczesciarze ktorzy ze soba nawzajem przezyli pierwszy raz i nadal sa para?? ja i moja zona tak mielismy i nie wyobrazam sobie innego scenariusza

Gość gość
ja:) jesteśmy razem dokładnie 15 lat

Gość gość
stary dziad 15 lat po slubie (czyli pewnie masz z 35-40lat) zaklada na forum taki debilny temat i czemu to ma sluzyc ty stary smierdzący niedojrzaly capie? stary dziad o psychice 12 latka, ktoremu po 15latach zachcialo sie zakladac temat na forum jak to pierwszy raz kopulowal ze swoją zoną :D

to gratuluje :-) co go goscia z godz 16.10 naucz sie czytac idioto kto co pisze zanim sie napalisz zeby kogos poobrazac!

Gość gość
idiotom to ty jestes zasrany góóówniarzu skoro musisz na forum powiedzic sie tym, że pierwszy raz kopulowałeś ze swoja obecna zoną tylko kogo to obchodzi komu wsadzales swojego śmierdzącego kutasa po raz pierwszy? weź spi erdalaj cwelu glupi :O

Gość gość
szkoda, że twoja żona nie widzi jaki jesteś głupi :D jej mąz pisze na forum o prywatnych intymnych sprawach, o ich pieprzeniu, kogo to..? :D może jeszcze napisz w jakiej pozycji spuszczasz w niej swoje wory :D bardzo to ciekawe ty męska pisssdo

Gość tonik34
ja zo moja zona

o co ci chodzi? założył normalny temat, jest tu cała masa o wiele bardziej zyebanych tematów. a ponad to on tylko pyta czy są tu takie pary, a nie o żadne pozycje, techniki i tak dalej. przemyśl swoje nędzne i prostackie zachowanie.

no tak czy ja tutaj opisuje cos wugarnie jak ty gosciu albo opisuje jakies szczegoly? masz ze soba problem to sie nim podziel z psychiatra albo czepiaj sie tych co wystawiaja swoje genitalia do oceny

Gość smurfetka 27
no coz widze ze poziom intelektualny osob powyzej pozostawia wiele do zyczenia, idiota to ty jestes "gosc" bo nie potrafisz w kulturalny sposob porozmawiac, skoro temat Ciebie nie dotyczy to NIE WCHODZ TUTAJ i tyle! a co do tematu ja i moj chlopak jestesmy razem od 5 lat i bylismy dla siebie pierwsi :-) cudowne i niezapomniane uczucie dac siebie komus :-)