Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety uprawiają seks bez zobowiązań bo mają kompleksy

Polecane posty

Gość gość

taka prawda

Gość gość
gowno prawda.ja wole sex bez zobowiazan bo nie bede nikomu prala skarpet i gotowala zarcia.jak sie znajdzie taki co bedzie pomagal w domu i sam pral swoje brudne gacie to moze mi kiedys odmieni.poki co-sex i w*********j:Ptak,panowie sami jestescie sobie winni.

Gość gość
No co ty. Teraz taka moda. Dać d*psko za free. Jeszcze cię koleżanki wyśmieją i od śmierdzących cnotek nawyzywają. Bo teraz dziwką być to być na topie.

Gość gość
ja nie potrzebuje takiego sexu nie jestem spluwaczką druga sprawa jaka to przyjemność? nie traktuje sexu jak potrzeby fizycznej. to nie szczanie ani kupa że być musi

Gość gość
Ktoś dawno już powiedział że: POLSKA NIERZĄDEM STOI Może to był Jasienica, nie pamiętam. Ale słowa święte jak na przykładzie.

Gość nogo
nie lubie slowa "uprawiaja" to tak jakby uprawialy role albo ... kochaja sie jest jakos romantyczniej :-)

Gość gość
czasami bez zobowiazan jest latwiej, bo zwiazek staly to wymagania i oczekiwania partnera, ktore nie zawsze jest sie w stanie sprostac

Gość nogo
Hi chcialbym sie umowic z paania Gosc gość gowno prawda.ja wole sex bez zobowiazan bo nie bede nikomu prala skarpet i gotowala zarcia.jak sie znajdzie taki co bedzie pomagal w domu i sam pral swoje brudne gacie to moze mi kiedys odmieni.poki co-sex i w*********jjezyk.gif tak,panowie sami jestescie sobie winni. PS Piore sam, sprzatam sam, ale sex nie moge sam :-)

Gość gość 2dsd
gość gowno prawda.ja wole sex bez zobowiazan bo nie bede nikomu prala skarpet i gotowala zarcia.jak sie znajdzie taki co bedzie pomagal w domu i sam pral swoje brudne gacie to moze mi kiedys odmieni.poki co-sex i w*********jjezyk.gif tak,panowie sami jestescie sobie winni g Ja również sam się wszystkim w mieszkaniu zajmuję, od prania, gotowania, po prace remontowe i opieką nad dziećmi ( zajmowałem się i zajmuję ale nie swoimi) więc to jakich wybierasz to twoja decyzja. Aha i myślisz, że taki facet chciałby puszczalską? Ja bym nie chciał. Porządny mężczyzna, będący wsparciem szuka porządnej kobiety, która się szanuje i ceni a nie jakiejś, która się puszcza i jest marnej jakości jako stała partnerka.

Gość gość
Nie ma to jak kurvą być, kurvą być i lajtową dzivką być. No bo porządna jak się seksi to z "miłością życia. A szantrapa musi dawać bez zobowiązań. Bo inaczej już nikt nie chce.

Gość gość
Jak czytam takie wypowiedzi to jestem załamana i wkurzona. Zgodnie z podejściem wielu osób kobieta powinna czekac kilka lat na księcia z bajki aby móc doświadczyć seksu. Na marginesie mężczyźni piszą nie chciałbym takiej kobiety,która uprawiała taki seks,a kim są w takim razie faceci puszczjacy sie na dyskotekach itd. marzenie poprostu. seks również należy do potrzeb fizjologicznych organizmu gdyby ktoś nie wiedział. Kobieta najlepiej niech będzie zakonnicą i czeka na cud.

Gość gość 2dsd
gość Jak czytam takie wypowiedzi to jestem załamana i wkurzona. Zgodnie z podejściem wielu osób kobieta powinna czekac kilka lat na księcia z bajki aby móc doświadczyć seksu. Na marginesie mężczyźni piszą nie chciałbym takiej kobiety,która uprawiała taki seks,a kim są w takim razie faceci puszczjacy sie na dyskotekach itd. marzenie poprostu. seks również należy do potrzeb fizjologicznych organizmu gdyby ktoś nie wiedział. Kobieta najlepiej niech będzie zakonnicą i czeka na cud. xxxxxxxxx Co mnie interesują puszczający się faceci w klubach?! Z nimi nie wiąże planów tylko z kobietami. Zresztą kto mówi, że kobieta ma być zakonnicą i czekać na cud? Może podrywać, może się bawić ale trochę szacunku do siebie trzeba trochę mieć.

Gość Morski kwiat
heh są dziewczyny które nie dają dopiero co poznanemu frajerowi z dyskoteki, uwierz mi w większości są te pierwsze. Zmień otoczenia może w okół Ciebie same k********y się kręcą.

Gość nie wyobrazam sobie byc
z dziewczyna, ktora seks bez zwiazku uprawiala

Gość gość
a co zrobisz, gdy powie ci ze uprawiala seks w związku ? ( a tak naprawde bez związku) ? :D Wiekszosc kobiet klamie co do liczby partnerow...chwala się tymi fajnymi, kumplami do seksu z ktorymi mialy orgazmy...a z innymi ? O nich nie mowią

Gość gość
ja zawsze sprawdzam przeszłość kobiety nie pytając ją o pozwolenie. Puszczalskich nie akceptuje. Jeszcze stały układ z długoletnim przyjacielem zniosę.

Gość gość
A mężczyźni czemu uprawiają seks bez zobowiązań? Bo im tak wygodnie, a czepiają się kobiet hipokryci.