Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragnionaNapalona

Mam braki, a nie mam partnera

Polecane posty

Gość spragnionaNapalona

Tak bardzo chce mi sie sexu, mam 25 lat juz a wlasciwie jestem dziewica bo sex uprawialam tylko raz i nie do konca bo bolalo. Masturbowalam sie etui po szczoteczce do zebow i nie wiem czy sie rozdziewiczylam bo krwi nie bylo. Pragne miec partnera ale gdzie poznac jak caly czas praca i dom.

Po pierwsze : na erotyczny. po drugie : jesteś mężczyzną - kobiety nie piszą w ten sposób po trzecie : na tych forach podobne tematy zakładają wyłącznie mężczyźnie żeby poznać opiię kobiet. A najlepsze jest to że mężczyźni się wypowiadają w 80% żeby zwabić kobiety podszywem pod " Anię". Innymi słowy facetowi staje maszt na punkcie faceta. Czy was to nie obrzydza ?

Gość spragnionaNapalona
akurat tu sie mylisz bo jestem kobieta :(

Gość spragnionaNapalona
moze i tak tu bywa ale ja mam naprawde problem

dobra, dobra... masz 25lat..taa i nie wiesz w jaki sposob peka blona dziewiczy.. i robisz sobie przyjemnosc etui po szczoteczce..taaa :D

Gość spragnionaNapalona
tak robilam musialam jakos sobie ulzyc ;/ glupio mi z tego powodu ale musialam sie gdzies wygadac

Gość spragnionaNapalona
lazurowe morze a Ty skad jestes? pewnie facet jakis macho opalony i pojarany swoja osobowoscia

Gość rsadfef25
skad jestes autorko ?

napalona/napalony Pewnie ciemna czekolada, szesciopak na brzuchu, a od lasek sie nie moge odpedzic, chcesz sie umowic? haha pewnie kolego weekendzik, sloneczko wyszlo to i mozemy sie stuknac szklaneczka ropy ;D