Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z drinkiem w dloni

Znajde tu wyluzowane mamy, z ktorymi mozna porozmawiac?

Polecane posty

Gość WYLUZOWANA MAMUNIA
plany na wekkend? upalic sie,upic zrobic orgie a dzieci do sasiadki na wekend

Gość mama z desperadosem
Ja proponuję ignorować(nie odpisywać) te wredne wpisy sztywniar i kontynuuować temat,bo może być ciekawy.

Gość wyluzowana ciężarna
jaki zespół fas:O piłam 3 razy i to w początkowych tygoniach!!! Nie wiedziałam o ciąży! Prawie każda dowiaduje się około 5 tygonia i jakoś mają zdrowe dzieci, nie przesadzaj:O Co innego jak kobieta pije non stop, zresztą lekarz mi powiedział, że w pierwszych dwóch tygoniach OD ZAGNIEŻDŻENIA a nie zapłodnienia, dziecko a właściwie zarodek jeszcze nie "ciągnie" od matki, tylko jest samowystarczalne i nawet jakbym się faszerowała niewiadomo czym to nie ma wpływu na jego rozwój.

ja w ciazy jadlam to na co mialam ochote:P Powaznie:) I sushi tez chciaz niby nie wolno. Kielbase z grilla i karkowke pod koniec jadlam, bo moja wczesniej nie byl na to sezon. Takze jak masz ochote to jedz na zdrowie:) Najwyzej zwymiotujesz, bo organizm w ciazy wie co odrzucic:P Co do wodki to nie sluchaj bzdur, ze FAS dopadnie dziecko skoro dowiedzialas sie o ciazy w 5 tyg:D Zadna mama nie wie o ciazy od momentu zaplodnienia, wiec plod jest chroniony do chyba okolo 10-12 tygodnia przed tym i nie szkodzi, ze na poczatku pilas skoro bylas nieswiadoma. Z tym alkoholem jest roznie, mnie nie odrzucilo, ale odrzucilo od papierosow. Kazda ciaze przechodzi inaczej:)

Gość WYLUZOWANA MAMUNIA
ZROBIC TAKA IMPRE,ZE CALA KAMIENICA TO ZAPAMIETA

*bo w mojej ciazy nie byl na to wczesniej sezon:) Poprawilam sie:P

Gość mama z desperadosem
W ciąży ja starałam się jeść zdrowo,ale też sobie nie odmawiałam :) Jak miałam ochotę to poszłam po mcdonalda :P wszystko dla ludzi.

Gość WYLUZOWANA MAMUNIA
niech sasiedz wala do drzw sztuczne ognie niech sie pala a ja bede pic wino na parapecie a potem wymiotowac na przechodniow

co do picia przez ciezarne to ja lubilam wypic czasem piwo bezalkoholowe i polecam raz na jakis czas:) Albo lampke wina bezalkoholowego. Ja na weekend planow nie mam, bo mam dziecko u tesciow, meza w szpitalu a ja polamana w domu:O Mielismy stluczke, nie z naszej winy, bo zaraz ktos napisze, ze z imprezy wracalismy. Ale nie, wracalismy z pracy, maz mnie odebral, bo moj pojazd w warsztacie:P i sie stalo:O Ja polamana dolna konczyna:P maz na obserwacji w szpitalu bo sie w glowe uderzyl.

Gość W CIĄZY TO SIĘ POWINNO
spać siedziec od samego poczatku na l4 nie dzwigac za duzo nie chodzic nie pic nie palic nie brac narkotykow jesc zdrowo unikac stresu unikac jakichkolwiek czynnosci wymagajacych podniesienia d*pska :p

Gość mama z desperadosem
WYLUZOWANA MAMUNIA Ty już chyba sporo łyknęłas :D Życzę udanej impry :P

Gość mama z desperadosem
mama z drinkiem w dloni No co Ty,przecież tutaj wiedzą lepiej :O Zaraz napiszą że się uchlaliście mając dziecko :D

Gość KJHGVCX
napewno wracaliscie pijani po imprezie maz nie mogl zapanowac nad kierownica, ty pasow nie zapielas bo nieprzytomna bylas od picia i wypadek gotowy bede się modlic dla ciebie o zdrowie bo o rozum za późno

Gość mama z desperadosem
W CIĄZY TO SIĘ POWINNO Zapomniałaś !!! Zapomniałas,że powinno się siedzieć na kafeterii 24/h ;)

hehehe wiem, zaraz napisza, ze z nas nieodpowiedzialni rodzice i wypadek spowodowalismy, a dziecko w szpitalu zas jego mama na kafe:D

Gość mama z desperadosem
Dodajmy,że wracaliście pijani,a na dodatek naćpani,tak dla szału dla sztywnych :D Albo lepiej z ich unikac i nie zwracać uwagi,albo się pośmiać :D

tak na marginesie jestem przeciwna prowadzeniu pod wplywem alkoholu.

Gość mama z desperadosem
Moje dostało heinekena na dobranoc,śpi smacznie więc mam spokój :) hehehe. Nie ma co się wybielać,jesteśmy już w gronie alkoholików na maxaaaa. Jeszcze nie jedno zaraz się dowiemy tutaj ;)

ja proponuje ignorowac ta osobe co probuje sprowokowac tutaj zbedna klotnie. Bo to, ze pisze to jedna i ta sama osoba nie ulega watpliwosciom;)

Gość mama z desperadosem
mama z drinkiem w dloni Ja jestem przeciwna w prowadzeniu pod wpływem nie tylko auta ale i wózka :) Albo jadąc rowerem tym bardziej mając dziecko w foteliku.

Gość KJHGVCX
MAMO NIE PIJ PROSZE

Gość mama z desperadosem
Moje dostało heinekena na dobranoc,śpi smacznie więc mam spokój :)

Gość WYLUZOWANA CIĘZARNA
ale za to jak maz wyjdzie ze szpitala a tobie gira sie zrosnie to bedzie co oblewac:p impreza bedzie taka pewnie,że po kolanach bedziecie chodzić

Gość mama z desperadosem
Coś dwa razy się wrzuciło :P Całe kafe ;)

Gość mama z desperadosem
Każdy powód do picia jest dobry :P Najczęstsze powody picia dla alkoholika :D Daj znać jak wyjdzie,przyłączymy się wirtualnie ;)

Gość wyluzowana ciężarna
dziewczyny nie przejmujcie się tymi nawiedzonymi dewotami, które tutaj się zleciały:P podczytuję to forum od czasu kiedy dowiedziałam się o ciąży i niestety wiele jest na nim sfrustrowanych, zaniedbanych bab, które siedzą całymi dniami z dziećmi i nie mają życia poza nimi. Zdziczały i nie ma się nimi co przejmować, najlepiej ignorować, zazdroszczą Wam bogatego życia towarzyskiego, podczas gdy ich zatrzymało się na zmienienianiu pieluch i rozmowach o kupkach i niczym innym:O Zazdroszczą, że macie z kim zostawić dzieci raz na jakiś czas, bo widocznie im nikt nie chce popilnować, tak ich "lubią" teściowie czy rodzice. Najśmieszniejsze jest ich podejście do alkoholu, faktycznie mają problem skoro picie od czasu do czasu nazywają patologią i alkoholizmem:O Ja będę Was podczytywała:) pozdrawiam

maz wychodzi w poniedzialek (glupie procedury, ze z powodu urazy glowy tydzien musza trzymac na obserwacji), a mi do poniedzialku konczyna dolna mi sie nie zrosnie:( ale zawsze mozemy opic sam fakt okazji do wypicia:D

Gość mama z desperadosem
Temat ok,starajmy się go podrzymać,unikajmy sztywnych,być może ktoś się jeszcze dołączy jak nie dzisiaj to jutro. Może inne mamy poszły na długą imprezową noc :D

wyluzowana ciężarna a ty glowa do gory, najgorsze przed toba czyli pierwsze miesiace po urodzeniu:D odpoczywaj, nie pij, nie pal, a nadrobisz po urodzeniu i jak masz fajnego faceta to nadrobisz z nawiazka:D Niedlugo bedziesz wyluzowana mamuska:P

Gość WYLUZOWANA CIĘZARNA
no pewnie co bedziesz czekać, jak maż wyjdzie niech skoczy od razu do monopolowego, dziecko niech juz zostanie u tesciow, a wy cale l4 możecie przeciesz przepic tyle dni wolnych ile to mozna się napić! A może coś mocniejszego?