Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe zeby czuc ruchy w 8tc?!?!

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem juz co o tym myslec, zglupialam calkowicie. Wiem ze to brzmi glupio, ale juz 2 razy bylam w ciazy i wiem jakie to uczucie, to moja trzecia, i odczuwam identyczne delikatne pukanie w dole brzucha. Wczoraj czulam, dzisaj to samo. Nie sa to oczywiscie zadne kopniaki ale takie znajome delikatne ruchy. Dziwnie mi z tym, moze cos jest nie tak?

Gość gość
No kurcze to co to jest? W zadnej z poprzednich ciaz nie mialam czegos takiego, mysle ze ruchy jelit jestem w stanie odroznic. W poprzedniej ciazy czulam jakies tam malutkie ruchy w 15tyg.

Gość gość
to tasiemiec

Gość gość
Zwariowałaś? Przecież w 8 tygodniu dziecko jest tak malusie, że to jest najzwyczajniej niemożliwe.

Gość gość
jak jesteś szczupła to jest to możliwe miałam tak samo właśnie wieczorami, pytałam mojej ginekolog jak byłam w ciąży i mówiła ze szczupłe osoby tak mają

Gość gość
Nie, jestem gruba.

Gość gość
ja czułam w 14 (łaskotanie, owsiki) - podobno wyjątkowo wcześnie, ale moja niunia ma adhd w środku, na usg to mam we wszystkich pozach i pod każdym kątem - normalnie taniec :D w 8 tc to miała z 1,5 cm :D a te pukanie to gazy - mam tak samo, jak mi puka to gazy, jak łaskocze i "podszczypuje" to niunia :D teraz jestem w 21tc (moja pierwsza ciąża) :)

Gość przeciez to ma niecałe 2cm
:O litości i nie wygląda nawet jak dziecko tylko zarodek