Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omoszlon

sasiedzi z piekla rodem

Polecane posty

Gość omoszlon

Dwa dni temu wprowadzili sie do domu obok nowi sasiedzi.Polacy. 5 facetow i to takich typowych drechow lysych jak z kryminalu. Pierwszej nocy juz byla libacja, muzyka techno dudnila z glosnikow do 5 nad ranem. Rano wyszlam z psem a tu patrze caly plotek obrzygany, kosze poprzewracane, z okna zwisa jakies przescieradlo. Masakra. Drugiej nocy to samo! Glosna muzyka, krzyki, rechot na caly regulator! Ktorys z sasiadow musial zadzwonic na Policje bo widzialam jak podjechal radiowoz i potem muzyka ucichla. Najlepsze jest to, ze oni mysla, ze to ktos od nas z domu wezwal kliny bo slyszalam jak rozmawiali i mowi ze to napewno te k***y obok nas podkablowaly. Jest nas 3 dziewczyny w domu, ja, Wloszka i Szkotka. Onie nie wiedza, ze ja jestem Polka na razie, ale widzieli nas w ogrodku. Wstyd mi przed moimi wspolokatorkami ale co gorsza boje sie, ze w akcie zemsty beda probowali cos zrobic. Z takimi typkami to nigdy nic nie wiadomo. Do tej pory nie bylo zadnego problemu na tej ulicy, mieszkam tu juz 5 rok i sasiedzi sie dosc dobrze juz znaja, w wiekszosci to starsi ludzie.

Gość gromsc
Pewnie Boziu..sie kolo Ciebie wprowadzil buhahahaha

Gość autorko,powiedz tylko
Glowni bohaterzy w liczbie 5 pochodza z piekla,a akcja twojej historii gdzie sie rozgrywa ? :-D

Gość omoszlon
Akcja rozgrywa sie w Rayners Park. Ulicy nie bede podawac bo na tym forum to lepiej nie ujawniac za duzo.

Gość kfserhjkl
trzeba wzywac policje i tyle. W koncu dostana nakaz wypadu z domu.

Gość Agniuszka3
Tez mialam takich sasiadow, Dwie polskie pary. Dziewczyny to wygladaly jak z burdelu wyjete. Tapete z facjaty mozna by szpachla zdrapywac. K***y tam lecialy co slowo, Faceci tez niezle ziolka, karczycha z lancuchami jak dla psa na szyi. Zawsze jak wracali z zakupami i ich mijalam na ulicy to w lapskach 6 paki piwa. Nie wazne czy weekend czy zwykly dzien. Imprezy odbywaly sie regularnie. Towarzystwo jakie tam bywalo to chyba najgorsza zbieranina. Jakby tego bylo malo nieraz widzialam na tych popijawach w ogrodku male dzieci sluchajace i ogladajace co wyprawiaja te oszolomy. Wiele razy byla wzywana policja i nic, council tez nic, skonczyla sie zabawa jak zadarli z jakims murzynskim gangiem na dzielnicy, nie wiem dokladnie o co poszlo

Gość gość
o jak dobrze,ze mnie w UK nie ma...Co sie was poczyta,to patologia :/

Gość Teacher.
Wprowadzili się, w końcu z pierdla wyszli, chcą się wyszaleć. Może im po prostu przejdzie i się uspokoją.

Gość gość
Tak to jest mieszkania sa wynajmowanena pokoje jeden wielki burdel

Gość gość
ty wyzej -naucz sie pisac!