Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8585

mój facet miał striptizerke na kawalerskim

Polecane posty

Gość gość
pewnie nie tanczyl ale z pewnoscia pobzykal a nawet przyjaciel ci tego nie powie nie wsypie kuumpla rusz glowa

Gość dres
od tego ma się przyjaciół ;-) :-)

Gość gość
i o co ta afera? zwłaszcza ze sam nie tańczył. striptizerka to w końcu nie prostytutka...to chyba klasyka że na kawalerskim jest striptizerka, to nic takiego tak naprawde......Luz luz luz bo do tego ślubu jeszcze nie dojdzie jak będziesz słuchać tutaj życzliwych wirtualnych koleżanek....

Gość dres
bo jeszcze młody i zależy mu na ich opinii. czy to jedyny powód twych wątpliwości???????????

Gość dres
ciekawe ile z tych wirtualnych przyjaciółek będąc na twoim miejscu, odwołała by ślub?

Gość dres
i jeszcze jedno! sama piszesz, że nie sądzisz! a dlaczego???? chyba wierzysz w to w co chcesz wierzyć "księżniczko"

Gość gość8585
nie sądze a nawet jakbym sądziła to nie mam na to żadnych dowodów. Mogę opierać się jedynie na tym co wiem. Ja zresztą wyznaję zasadę, że co ma wyjść to wyjdzie prędzej czy później zwłaszcza w towarzystwie gdzie każdy o każdym wszystko wie:)

Gość dres
tak trzymaj!:-D i weź go za męża, niech teraz on cierpi;-) dobranoc i mokrych snów, oraz wspaniałej i wymarzonej przyszlosci z wyżej wspomnianym, twoim wybrańcu. :-)

Gość gość
Ja tam bralem udzial w kilku wieczorach panienskich, od momentu gdy laski byly rozgrzane i wstawione. Zawsze wzywal mnie kumpel striptizer, gdy nie dawal rady sam i niebieskie tabletki nie wystarczaly. Wiec wiem na czym te wieczory panienskie czy kawalerskie polegaja. Oczywiscie nie wszystkie, ale w zdecydowanej wiekszoscici. MADRE PARY CZESTO REZYGNUJA ztych wieczorow, by nie dawac sobie powodow do podejrzen i to mi sie podoba.

Gość gość
:D ŁADNĄ ???