Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjaaaaaa

kto ma racje a kto przesadza...

Polecane posty

Gość jjjjjaaaaaa

siedlismy dzis przy piwie...jedno drugie trzecie...zebralo mu sie na wspomnienia...cos tam gada wspomina mlode lata,znajomych.Nagle sie zamysla i mowi ze kiedys bylo z***biscie a teraz jest hujowo(,ze rachunki,raty,sraty,zobawiazania dzieci itp) ja zla ze jak to hujowo?'' ja nigdy nawet tak nie pomyslalam....ogolem jest ok,9 lat po slubie,slysze kocham cie i wogole.ja zla ze jak to hujowo a on ze zle go zrozumialam..kto ma racje???? plisss pomozcie

Gość lokiswq
ogolem jest ok,9 lat po slubie,slysze kocham cie i wogole. plisss pomóżcie - serio jesteś 9 lat po slubie??? wyrażasz się jak gimnazjalistka pliss i WOGOLE

Gość gość
tak tylko rzucił, bo tęskni najwyraźniej za czymś co było- zróbcie coś, wyjedźcie bez dzieci, upijcie się, idźcie na miasto, umówcie się z kimś. ot, cały problem. zebrało się na wspomnienia i tyle. powiedz, by Ci wyjaśnił, rano go zapytaj jak się wyśpi co o tym myśli

Gość jjjjjaaaaaa
noooooo....i co???.mam 30 lat prawie no i.... '???? bo nie rozumiem.

a Ty okazujesz mu miłość? może Twoje zachowanie się zmieniło, może bekasz przy nim lub go już nie kochasz, albo źle to okazujesz....pogubiliście się w codzienności lub coś...

Gość heheheh6454
tez mialam wrazenie ze to pisze jakas gimnazjalistka.

Gość jfdnjkfsdkf
kobieto odpuść, sa w zyciu wieksze problemy. nic takiego ten chlop nie zrobil, ponarzekac sobie nie moze od czasu do czasu? po pijaku w dodatku

Gość gość
Pewnie miał na myśli szczeniackie lata kiedy był luz , żyło się z dnia na dzień i myslało kiedy znów będzie jakaś impreza. Ja też nie raz z mężem wspominam jak było fajnie kiedyś, ale nie żałuję tego co jest. Zapewne nie chodziło mu o to ,że z Tobą jest mu źle tylko tak ogólnie.

Gość jjjjjaaaaaa
moze....pogubilismy sie.Z dnia na dzien sie borykamy z zyciem.Nie jest latwo... pelno zobowiazan,rat kredytow,rachonkow itp.Ale jakby nie bylo zle ja bym w zyciu tak nie powiedziala.

przeciez mu chodzi o te zobowiazania,a nie ze Ty jakas be od razu, to on juz nic nie bedzie gadal,jak bierzesz do siebie az tak. A nie moglas powiedziec,ze przeciez pomimo tylu obowiazkow, to macie siebie i wtedy bys wiedziala jakby na to zareagowal czy sie wkurzac jest sens

Gość upiorny myk
On po prostu chce loda :classic_cool: