Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK PODERWAC FACETA??????

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. spodobal mi sie pewien facet-ochroniarz na dyskotece. wiem, ze zwrocil na mnie uwage jednak nic poza tym. zerka na mnie ukradkiem i nic wiecej. jak dac mu sygnal, ze mi sie podoba? jak "sprawic" aby do mnie podszedl abysmy mogli porozmawiac i ewentualnie umowic sie jesli rozmowa bedzie sie kleila? pytam bo nie mam pomyslu jak "zwabic" kogos kto jest w pracy a dodatkowo ja jestem w towarzystwie 2 kolegow (byc moze z boku wyglada to tak, ze ktorys z nich to moj facet a tak na prawde to koledzy z ktorymi tylko imprezuje nic poza tym)

Gość gość
wyjeb mu z liścia. Wtedy bedzie się mógł toba zając w ramach obowiązków służbowych

Gość gość
z liscia mowisz:)- nie mam za co ale pomysl jest niezly;). a jakies inne alternatywy? nie wiem czy to wazne ale ani ja ani on nie jestesmy jakimis malolatami. oboje mamy juz blizej 30 niz 20lat wiec jakies glupawe zachowanie raczej odpada. najgorsze jest to, ze ja i kolega z ktorym tam bywam wygladamy jak para no wiecie o co chodzi ale tak na prawde nie jestesmy para. problem w tym, ze nie moge jechac na ta impreze z kolezankami bo one albo nie chca jechac albo maja chlopakow, ktorzy nie chca wybrac sie w dane miejsce.

Gość gość
up

zagaj. on takich panienek widzi co dzień parę i nawet mu do głowy nie przyjdzie że właśnie spotkał swoją Wielką Miłość.

Gość gość
a kto mowi o wielkiej milosci- ja tez nie mowie ze on to moja wielka milosc- takie rzeczy okazuja sie po blizszym poznaniu. i wlasnie o to mi chodzi- jak poprowadzic sprawe tak aby doszlo do zapoznania?

Gość gość
powiedz mu że masz ochotę aby cię wychędożył swoim pytongiem. skoro to kark z bramki to nic innego do niego nie dotrze a po takim tekscie chętnie cie przeleci na zapleczu :D

Gość gość
no wlasnie wiem, ze nie zagada :(. dlatego podpowiedzcie cos przyzwoitego. wiem ze mogla bym sie mu ostro przygladac i wtedy zrozumial by, ze mi wpadl w oko. ale myslac, ze mam faceta a szukam innego np na boku mogla bym go do siebie zrazic.