Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina gliwice

okłamał mnie, jak reagować?

Polecane posty

Gość paulina gliwice

mam chłopaka prawie rok. kilka lat temu chodził pare lat z jedna dziewczyną która go zdradziła. Ona potem wyszła w 2011 za mąż. Mówi że jej nienawidzi za to, nie chce o niej słyszeć. Pytalam czy ma na na fejsie. Mówił że w życiu. Moja koleżanka weszła na jego konto i widzi że ma ją w kontaktach. I oczywiscie ten jego status WOLNY. Nie wiem czy poruszyc z nim ten temat czy w ogóle udać że nic sie nie stało. Dodam że zauważyłam że on lubi wygodnie żyć, ceni sobie dobrobyt, tamta dziewczyna była bogata a ja nie mam pieniedzy i żyję skromnie. Nie wiem co teraz. Ja osobiscie uważam że jak ktoś nie chce podawać statusu związku to w ogóle go nie podaje a nie ze chodzi z kims i jest wolny.....

Zastanawia mnie kiedy takie niuanse bedą stanowiły dowód w sprawach rozwodowych... Podejrzewam, ze juz wkrótce a zaraz potem sprawy beą się odbywały onlinea wyrok zapadlbędzie na zasadzie lajkowania czy coś tak jakoś:O

Gość gość
pogoń go w cholerę dziewczyno! mówi że nienawidzi tamtej a ma ją na zbuku ukrywa to przed Tobą w dodatku przyzwyczaił się do wystawnego życia. W jego zaprzeczenia nie wierzyłabym mu ...tamta powinna być mu obojętna gdyby Cię prawdziwie kochał! Powinien byłej życzyć szczęścia na nowej drodze zwyczajnie a nie w ten sposób jak on się zachowuje. No i ten status ...w sumie sama sobie odpisałaś. Słuchaj swojej intuicji ona najlepiej podpowiada a często jej nie słuchamy ;)

Gość gość
kto sie jeszcze wypowie?

Gość gość
tak, odejdz od niego jestes z nim rok i dalej klamie ? to bez sensu.. widac ze masz co do niego watpliwosci wiec go zostaw zwiazki po paru latach sie rozpadaja wiec rok to nie tak dlugo :) glowa do gory :)

Gość gość
czemu faceci klamia :(

Gość gość
nie kocha cie, czeka na lepsza okazje. kiedy te baby zmadrzeja

Gość Heniu
"czemu faceci klamia" - bo baby łykają każdą ściemę jak pelikany. Chcesz coś wyrwać to musisz ściemniać na maksa. Co gadał? Na miłość, rodzinkę, wspólną przyszłość? Pie....ł bez końca "moja żabciu"? Bo co babę spotykam to oczekuje ode mnie takiego pie....nia - i jak tu nie ściemniać jak same tego chcecie? Nie ściemniam to znaczy, że ignoruję, nie okazuje uczuć, nie zabiegam - no co, nie jest tak? Dobra, dosyć na dziś - ziomek już czeka, trzeba na miasto uderzyć.