Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vivid_Soul

Co robić? Przyjaciółka ....

Polecane posty

Hej, jeśli szukacie tematu do pisania głupich odpowiedzi, to nie tutaj ... niestety. Moja najlepsza przyjaciółka mieszka około 2godz drogi ode mnie. Obie kochamy się jak siostry, ale ostatnio mam spore problemy w rodzinie. Chodzi o to, że moi rodzice ciągle się kłócą, bo mają proces w sądzie, więc są ciągłe awantury i takie tam. Mam ciężko, a ona ma wręcz cukierkowo. Jest przy kasie (ja kiedyś też byłam, ale niestety to przeszłość), jest znacznie ładniejsza ode mnie, ma psa o którym ja zawsze marzyłam (nie mogę mieć) ... dodatkowo mamy wspólną znajomą. Ja nie dostałam nic na dzień dziecka, ona dostała kasę i dodatkowo od tej naszej znajomej będzie dostawała Shrimp set ... dobra dobra, nie ważne, że mi ślina cieknie na sam jego widok, ale jeszcze obie kazały mi go szukać na allegro! One sobie teraz piszą na PW, a ja mam siedzieć jak niewolnik na allegro i szukać tego prezentu, który dostanie Klaudia ... jakby nie wpadły na to, że mi będzie przykro, bo ja o takim mogę co najwyżej pomarzyć. Jest mi smutno teraz, czuję się gorsza ...

Gość gigi gigi
zaprzyjaźnij się z taką co nic nie ma - od razu poczujesz się lepiej

Gość gość
'jest znacznie ładniejsza ode mnie' Jestes z gimbazy? Nie rozumiem czemu Ty masz szukac prezentu dla swojej przyjaciolki skoro Ty go nie kupujesz. I kto normalny kaze komus szukac dla siebie prezentu. Powiedz zeby sie jebnela w leb bo to jest nienormalne zachowanie na poziomie podstawowki.

Gość gość
Jestes z gimbazy!

Gość gość
mam wrazenie ze ten co okresla gimnazjum jako "gimbaze" tez lepszy nie jest :D a Ty gosciu juz taki dorosly z liceum jestes tak?

Gość gość
Inaczej autorki nie da sie nazwac.I tak, jestem z licbazy :D