Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 31 lat i jestem sama!

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat i jestem sama,nikt mnie nie chce,przezylam nieszczesliwa milosc ,ktora wciaz we mnie tkwi.Facet jak sie dowiedzial ,ze jestem z rodziny alkoholikow zostawil mnie.Jak zyc?Wciaz o nim mysle,walczyc o niego czy pogodzic sie z samotnoscia?On nie chce gadac.Szukalam innego ale wiem ,ze juz za pozno w tym wieku.Umre sama.Nie mam studiow,tylko matura,pracuje jako modelka na czatach.Czy jakis facet to zaakceptuje?Jak tu z kim zamieszkac,jak sie musze w pracy rozbierac?Samotnosc mnie dobija,jestem juz za stara na faceta nowego.Myslalam zeby isc do wrozki moze jakiejs,ale znacie jakas dobra,zeby polecic?Juz zawsze bede sama,czas sie zabic.

Gość gość
troche dziwnie że jesteś taką dziwą, a oczekujesz że ktos cie pokocha... pomysl sobie ze ci faceci ktorym pokazujesz swojego śmierdzącego rowa i wymiona, na pewno mają jakieś tam dziewczyny, zony, dzieci... a ty byś chciala zeby twoj mąz oglądal takie ku r wy? chyba nie, no wiec przestan to robic, moze wtedy w koncu zasluzysz na milosc..

Gość na mózg upadłaś
chyba, zeby się zabijać z braku faceta ja też mam 31 lat i też jestem sama, i już zawsze będę, bo życie samemu jest najpiękniejsze, co za frajda mieć w domu męskie gacie, chodzić i sprzątać po nim, patrzeć jaka z neigo fleja, jak dłubie w nosie, kicha czy rozrzuca skarpetki co za frajda z faceta, który wychodzi z kumplami i wraca podpity, śmierdzi i szlag wie co robił, kótry nie odbiera od ciebie telefonu, czasem nie szanuje, nie docenia, masz wątpliwości, czy cię kocha, ale takie wątpliwości spalają wewnętrznie... mam to wszystko w d***e. wolę się zafiksowac na sobie, na swoim wnętrzu, myślec o miłych rzeczach a nie gdzie jest i co robi jakiś fiut

Gość gość
mi niedlugo stuknie 29 i tez sama, ostatni chlopak olal mnie 2 miesiace temu, nie wiem co sie stalo, zmienil nr telefonu... co poradzic. tylko przed rodzicami mi glupio bo koles u mnie nocowal, co sobie teraz pomyslą.

Gość fgfgfgfghghghgh
mi niedlugo stuknie 29 i tez sama, ostatni chlopak olal mnie 2 miesiace temu, nie wiem co sie stalo, zmienil nr telefonu... co poradzic. tylko przed rodzicami mi glupio bo koles u mnie nocowal, co sobie teraz pomyslą.

Gość dres
wy same, my sami i tak sobie wszyscy na samotność narzekamy. co się dzieje?:-(

Gość ten sam
Ty się rodzicami przejmujesz w wieku 29 lat? Co ich to obchodzi co robisz?

Gość gość
ble...

Gość gość
mam 44 lat i jestem sam :-)

Gość ten sam
na mózg upadłaś jakiego sobie wybierzesz z takim zyjesz