Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda dzieci

Jak mozna nazwac dziecko Alan?

Polecane posty

Gość gość
ja zawsze w takich przypadkach pytam co lepiej brzmi - jaś Kurzad*pka, czy Brajan Kurzad*pka? Albo Kasia Kurzad*pka czy Dżesika Kurzad*pka. Ale wsiowi zawsze się z nowych rzeczy śmieją. Kiedyś się śmieli jak ludzie z pudełka mówią (radio) albo widać ich i słychać (TV)

Gość gość
sama jesteś wsiowa, i to chyba jeszcze po zawodówce. Nie ma takiej formy jak "śmieli" hahahahahahahhahahaa

Gość gość
śmiech jak widzę u ciebie w każdej chwili występuje, nawet jak komuś wciśnie się "e" zamiast "a". No cóż, śmiech to zdrowie, więc śmiej się ze wszystkiego. Z imion, które ci się nie podobają, z pomyłek innych, z tego, że możesz komuś dowalić pisząc taki tekst. Pozdrawiam serdecznie i dużo śmiech życzę

Gość gość
Dziwaczne imię, które tylko zwiększa szansę na docinki. Jeśli dziecko nie będzie lubiane, lub będzie miało jakieś defekty w urodzie to takie imię przybije tylko gwoźdź do trumny. Śmieszny mnie też przekonanie niektórych pań co do dzieci, które to nigdy brzydko i niewłaściwie się nie zachowują. A jak już to te z patologii. dobre...sobie.. Co do anala w dobie internetu jestem pewna że już 14 lat wie na pewno co to jest. Niestety 12 latek też nie jeden. http://ofiaralosu88.blog.onet.pl/

Gość gość
Co za temat.. Każde imię można przekręcać... proszę np Beata-szmata, Aneta-mineta, Azalia-fekalia :D także to jakieś bzdury, każdy ma prawo nazywać dziecko jak chce, a "głupie" otoczenie zawsze może coś wymyślić

Gość gość
za czasów mojej mamy w szkole przerąbane miały dzieci o imieniu Jerzy. Nawet cały wierszyk był w tym temacie Jurek ogórek, kiełbasa i sznurek I co dziwnego jest w tym imieniu?

Gość gość
Mnie zawsze bawili ludzie, którzy dzieci naznaczają jakimiś cudacznymi imionami. Jakieś kompleksy wielkości?

Gość gość
ale to co dlaciebie jest cudaczne to dla innych wcale nie musi byc. Mnie wlasnie dziwia tacy ludzie jak ty,ktorzy mysla ze swiat sklada sie z ich samych. Napisz jak ty masz na mnie? i autorka. ciekawa jestem,pewnie kasia i agnieszka. Te imionasa sorry,do po..ygania

Gość gość
Jeszcze imię Denis mnie rozwala,,:D Tak,Denis i Alan

Gość gość
ojej widzę, ze pani z kompleksem się odezwała. nie trzeba od razu zakładać kiecki z cekinami żeby błyszczeć jak i nie trzeba dziecka od razu jakimiś cudacznymi imionami naznaczać...to jest śmieszne i co ciekawe to zjawisko dominuje w jednej warstwie społecznej zgadnij której? Ja mam imię pospolite, zwyczajne i normalne nie żadne cuda wianki. Są naprawdę ładne, polskie imiona niekoniecznie Marysia, Krysia...ale nie koniecznie Amelia razy 3000 co już nawet oryginalne nie jest bo co druga dziewczynka tak ma Oliwia x 1000 no i oryginały zapożyczone z innych krajów Alany, Brajany....Leczenie kompleksu niższości. To zjawisko nawet w socjologii istnieje. No pewnie że do porzygania..lepiej światowo..

Gość gość
a zdziwisz sie bo mam bardzo oryginalne imie - klementyna.

Gość gość
no i jak cię przezywają? :)

Gość gość
no i jak cię przezywają? :)

Gość gość
zazwyczaj dzieci przezywaja, kazde imie da sie przekrecic. Moj brat ma tak na imie i mu sie bardzo podoba, nikt mu nigdy imienia nie przekrecil

Gość gość
moja kolezanka dala na imie corce Alana:D Co to ma byc? jak sie zapytalam jej skad pomysl na takie imie to powiedziala, ze mial byc Alan (lekarz pomylil sie w sprawie plci) ale ze jest dziewczynka to jest Alana

Gość gość
olivier francuski gej lepsze?

Gość gość
fabian pawian jula c*pula :D

Gość minnetka
danka pasła baranka przylecial byczek urwal jej cycek

Gość dddddd4444
Jak ja miałabym nazwać chłopca to z pewnością wybrałabym imie Alan lepsze niż głupio modne teraz Franciszki,Stanisławy,Antoni,Ignacy

Gość gość
ale dlaczego ktos ma nazywac dzieci imionami jakie WAM pasuja ??kafeteryjne niedouki To wy macie kompleksy,nikt inny. Zal mi was,serio...i cale szczescie,ze inne mamy daja takie imona swoim dziecia jakie im sie podobaja. Bo przynajmniej do grona tych prostaczek nie naleza,ktore nic innego nie potrafia powiedziec o kimsnicpozytywnego. I tylko szukaja pretekstu bykogos ponizyc. Kompleksy?porzadne??:D ps.moj syn nie ma na imie alan,brajan itd

Gość gość
Alan= Anal :D

Gość gość
a natan?

Gość gość
Imię jak imię, nie jest jakieś bardzo oryginalne, imieniny ma 14.10 przeczytałem w kalendarzu

Gość gość
to jeszcze nic :D a co powiecie na maksym-ksymek:D:D:D ksymek to podonbno zdrobnienie od maksym :D:LD:D:D:D:D jaja jakies