Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda dzieci

Jak mozna nazwac dziecko Alan?

Polecane posty

Gość szkoda dzieci

Nie krytykuje na ogol imion, malo mnie obchodza Nikolki, Oliwki, Amelki czy Dzesiki. Jednak imie Alan wola o pomste do nieba:O To oczywiste, ze takie dziecko w szkole dostanie ksywke anal i sie wcale nie dziwie, bo slyszac to imie wiekszosc osob kojarzy ze stosunkiem doodbytniczym:O

Gość no wybacz ale
Jestem nauczycielem, w szkole jest kilku chłopcow o tym imieniu i NIGDY nie słuszalam,zeby kktore dziecko przekrecalo imię Alan tak jak sugerujesz

Gość szkoda dzieci
a to ciekawe, bo ja tez pracuje w szkole, moja siostra rowniez (gimnazjum) i zna dwa Alanki co ich przezywaja analki:O ja pracuje w LO i mam w mojej klasie jednego Alana i niestety slyszalam kilka razy jak mowia do niego anal.

Gość princessaofpersia
Mnie sie ty autorko kojarzysz ze stosunkiem doodbytniczym:O Zastanawiam sie jakim trzeba byc sfrustrowanym kmiotem, zeby zalozyc taki temat jak twoj:O

Gość gość
Imię jak każde inne. Tylko dorośli mają chore skojarzenia. Dziecko nigdy nie przekręci w ten sposób imienia chyba , że dorosły mu podpowie. Sama znam dwóch Alanów (6 i 11 lat) i nigdy nie słyszałam by ktoś inaczej ich nazywał.

Gość gość
Alan lubi anal :D. A tak na poważnie, moja mała siostrzenica przekręca w ten sposób imię swojego kuzyna-zamiast Alan to Anal, a ma 5 lat i robi to nieświadomie.

Gość szkoda dzieci
dzieci jesli przekraca to nieswiadomie, ale juz nastolatek robi to zlosliwie. A dzieci wyobraz sobie, ze dorastaja i w pewnym wieku co to anal.

Gość gość
ja znam rodzeństwo / Kevin i Johnny

Gość gość
chyba musisz w strasznie patologicznym środowisku się obracać, skoro dzieci w szkole znają w ogóle słowo ANAL. Jak tak się zastanowić, to wszystko można przekręcić jak komu przyjdzie na myśl. A tobie widocznie tylko to na myśli :( Od czasu kiedy Internet yrafił pod strzechy, coraz więcej takich właśnie osób z marginesu sie tu wypowiada, serwijąc nam swoje "madrości" :(

Gość szkoda dzieci
nie ucze polskiego wielka humanistko, poza tym napisalam Alanki dlatego by wlasnie zobrazowac jak to brzmi. przeprasza, ze urazilam mamy Alanow, ale nie wiem naprawde co wami kierowalo wybierajac to imie:O

Gość gość
Moja córka przekręciła imię kolegi z przedszkola i właśnie powiedziała Anal musiałam ja poprawić,myślałam że tylko jej się to zdażyło ale widzę że komuś też,ogólnie imię bardzo ładne,ale faktycznie dzieci się mylą np na mojego syna Adriana inne dzieci mówią Ardian

Gość szkoda dzieci
uwazasz, ze dziecko w gimnazjum czy liceum nie wie co to anal? Oswiece cie wiec, ze zyjesz w swoim wyimaginowanym swiecie, bo ja nie pisze o przedszkolakach jak pewnie myslalas.

Moja sąsiadka ma syna Alan i NIKT jego nie przezywa. A że ktoś daje takie czy inne imię to nie wina rodziców dziecka ! Nic się nie poradzi że są p******i rodzice którzy nie uczą swoich dzieciarów żadnych wartości !

Gość szkoda dzieci
Oswiece cie wiec, ze wie, a ty zyjesz w wyimaginowanym swiecie* poprawiam zanim polonistka znow sie mnie czepi

Gość szkoda dzieci
a czyja to wina jak nie rodzicow, ze dziecko nazywa sie tak, a nie inaczej? To chyba oni wybieraja imie. Twoje wybieral ksiadz, przechodzien na ulicy?

Gość trawaille
Dzieciaki są jakie są, jeśli wredne to i Zosia będzie obrażana. A Alan to bardzo ładne imię. Imię to pretekst dla złośliwych dzieci i tyle.

Gość gość
nie ważne czy alanki czy alany pisze się dwóch lub dwoje a nie dwa alanki k***a mać!!! czego ty uczysz idiotko !!! chyba uczysz łopatologii kretynko j****a

Gość gość
oczywiście że się tak dzieci przezywają Alan - Anal a drugie brzydkie imię Amelia - oznacza chorobę

Gość Migotka co zdeptała kotka
Alan i Denis zawsze się dogadają ;)

Gość szkoda dzieci
och moj boze napisalam blednie- wiem i zdaje sobie z tego sprawe, nauczyciele tez robia bledy wyobraz sobie kretynko:O A teraz uwazaj, bo zaraz padniesz, ale nawet polonistom zdarzaja sie bledy- zyjesz, a moze trzeba cie cucic po tej informacji?

Gość szkoda dzieci
Denis to tez dla mnie porazka, znam jednego, ktorego matka fanka disco polo nazwala go tak na czesc zespolu, ktory lubila:D W sumie to wlasnie takie "inteligentne" chyba osoby nadaja tak obrazliwe imiona.

Gość fokker
mieszkam w de i jeszcze nigdy nie slyszalam,zeby dzieciaki wyzywaly sie z powodu imienia.a imion tu mamy stos,z calego swiata to zalezy od wychowania.i tak jak ty autorko wysmiewasz inne imiona na kafeterii badz na kawce z kolezankami,tak twoje dziecko bedzie wysmiewac w szkole inne dzieci za ich imiona. To ze dzieci wysmiewaja inne to wasza wina,tylko i wylacznie. I zal mi nie tychdzieci wysmiewanych tylko waszych dzieci. Wspolczuje tym dzieciom,bo majatakich malokulturalnych a wrecz debilnych rodzicow

Gość gość
A jak mając na nazwisko np.Łopatka dziecku nadać imię BRAJAN!!!!!!!!!!!

Gość gość
a to dziwne ze mieszkasz w De i nie slyszalas jak sie wysmiewaja z imienia. Ostatnio "trendy"" imieniem jest Chantal, i Niemcy smieja sie z tego jak Polacy z tych Jessik i Brajanow.

Gość szkoda dzieci
ja sie nie wysmiewam, ja wspolczuje:O

Gość fokker
tak?dzieci sie wysmiewajaw szkolachi przedszkolach?BARDZO CIEKAWE! Niemieszkam w de od wczoraj a od 15 lat i jak mi zycie mile nie slyszalam aby dzieci sie wysmiewaly z imion. Za to w Polsce bylam ja osobiscie jako dziecko wysmiewana z mojego imienia,ktoreteraz jest na topie w polsce.

Gość gość
rzeczywiście, z imieniem fokker mogłaś być wyśmiewana.

Gość gość
mam propozycje dla ciebie idź jeszcze raz do podstawówki ;)

Gość gość
to wyjdz z polskiego getta do rodowitych niemcow to zobaczysz jak sie nasmiewaja, no chyba ze jeszcze sie niemieckiego nie nauczylas...