Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ViolettaViolaLoretta

problem z fryzurą a raczej z fryzjerami czemu oni są tak tępi

Polecane posty

ja nie mogę mówię im żeby mi inaczej ścieli a oni wszyscy na jedno kopyto ja nie mogę czy są niedouczeni czy co nie chodzi tu o jednego fryzjera czy ten sam salon ale o różne i w różnych miastach ja nie mogę wszyscy tną tak samo a mianowicie tak http://l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/s2iU.6ICgNMwSF2PVj1w.g--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9ZmlsbDtoPTMxMDtxPTg1O3NtPTE7dz0zMTA-/http://media.zenfs.com/289/2011/08/02/JenniferAniston_070121.jpg normalnie jak na Jennifer Aniston nie powiem ładnie mi tak ale mam dość tej fryzury :(

może ktoś mi coś doradzi?

Gość gość
hehe masz rację :) może pomocne byłoby poszukanie w necie fryzury która Ci się podoba, wydrukowanie i wtedy do fryzjera ? :)

niestety ale to nie podziałało :(

Gość gość
niektórzy fryzjerzy mają strony internetowe z własnymi "wyczynami". Może tak znajdziesz kogoś, komu zależy na oryginalności

np. miałam taką sytuację z bobem mówię tępocie chcę boba pokazuję jej foty mówię z tyłu krócej jak grochem o ścianę ścięła mi tak jak miałam tylko krócej :O i 100 zażądało krówsko to są tępe dzidy bo inaczej nie da się tego określić

Gość gość
To są kobiety po zawodówkach i jedna uczy drugą to czego się spodziewać :(

tak a miałam takie sytuacje że oddała mnie fryzjerka swojej uczennicy taki koszmar że szok chciałam ją udusić jedna to mnie oparzyła przy myciu a jeszcze inna fryzjerka właścicielka zakładu sobie depilowała nogi woskiem przy klientkach ja nie mogę te baby są okropne

Gość gość
powiem Ci że jak bardzo mi się nie podoba fryzura to w ogóle nie płacę albo płacę mniej

Gość gość
Ja raz poprosiłam o wyprostowanie włosów i jako, że mam swoje kręcone i tak noszę od zawsze, jestem przyzwyczajona do objętości, poprosiłam więc żeby zrobiła tak, żeby nie były takie przyklapnięte (nie chodziło mi o zwykłe podniesienie włosów u nasady, chyba prostownicą można uzyskać taki efekt, podkręcając pasma włosów jak lokówką, robiono mi tak później w innych zakładach), i się okazało, że to dla pani był problem, stwierdziła, że mam swoje kręcone to mi się same od nasady podniosą, następnym razem jak tam byłam usłyszałam pretensje, że ta pani mnie kojarzy i że ja taka wymagająca jestem, z taką wyraźną pretensją w głosie, a ja się głupia jeszcze zaczęłam tłumaczyć. Już więcej tam nie pójdę.