Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostka czekolady

Leci teraz film na tvnie-sex w wielkim mieście, macie lektora?

Polecane posty

Gość kostka czekolady

Bo u mnie nie ma lektora, jest po angielsku on, macie tak samo??

Gość gość
ja mam lektora normalnie

Gość gość
nie rozumiem :P to gdzie oglądasz? bez lektora ? a zreztą ja nie wiem co to jest za film, włączylam dopiero, juz kiedys widzialam sex w wielkim miescie, tam gdzie jedna byla w ciazy i miala biegunke, wyjechaly w egzotyczn miejsce, czy to ta sama czesc? chyba nie? wczesniejsza? pozniejsza? nie pasuje mi nic :(

dzis leci pierwsza cześć, wlasnie z tą biegunką:) A oglądam w domu, włączyłam tv, tvn i lektora nie mam :( wiem wiem czy możliwe że na pilocie przez pomyłkę coś wcisnęłam i lektora nie ma?? to jest dziwne

Gość gość
musisz zmienić w ustawieniach telewizora żeby wyświetlał filmy z lektorem ot cały problem :o

Gość gość
nie wiem to zależy od modelu i marki napewno w menu w ustawieniach :)

Gość gość
pewnie masz jakiś mega wypasiony telewizor, ja na szczęście mam stary nawet z niepłaskim kineskopem, na tych nowszych cieżko coś ogarnąc, mam drugi tv z 2 pilotami i obraz odpala sie kilka minut :O ta nowoczesna technologia :O :O o faktycznie tą część już widziałam, ale jest na tyle wciągające,że obejrzę ponownie :D jestem ponownie w szoku,że ta Samanta ma 59 lat?! wyglada na 39...

cholera film skończył się i lektor zacząl gadać, masakra.. Zaraz amercinam pie, zobaczę czy tu będzie. Samantha ma 59 lat?? cholera dałabym jej max 40, z***bista babka:)

a tv mm zwykły samsung ,ale płaski, przyciskałam wszystkie przyciski i nic, w ustawieniach też nie znalazłam. NO nic, pozostaje mi czekać na chłopa i może on mi to naprawi ;) dzięki za chęci pomocy:

Gość gość
I ja mam ten sam problem. Praktycznie codziennie jest na jakimś kanale (nowa TV cyfrowa) jakiś film bez lektora. Zupełnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Mam monitor z funkcją TV marki samsung. Dodatkowo mam podczas "Rozmów w toku" głos lektora, który informuje mnie co sie aktualnie dzieje na ekranie.

Gość gość
W ustawieniach dekodera a ni tv