Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mamy jeszcze szansę ?

Polecane posty

Gość gość

Trzy lata temu poznałam chłopaka. Przez półtora roku znaliśmy się tylko z widzenia. Po tym czasie ja się jemu spodobałam. Przestraszyłam się tego, że możemy być razem, bałam się opinii innych znajomych (wiem, że to był błąd). On pewnego dnia napisał do mnie, na drugi dzień mieliśmy pogadać, ale on cały czas był ze swoim przyjacielem - wystraszyłam się tego. Minął miesiąc. Doszłam do wniosku, że zostało niewiele czasu żeby spróbować cokolwiek. Napisałam do niego. Było okej po czym on wygadał co pisaliśmy swoim kolegom, skończyła się szkoła (on wychodził). Nie widzieliśmy od roku, za niedługi okres będziemy znów chodzić do tej samej szkoły. Wiem od koleżanki, że ja jemu się podobam, a on wie, że on mi również. Jak myślicie jest dla nas szansa ?

Gość gość
Dosyc ogolnikowo napisane ale jesli wygadał kolegom to co do niego pisalas to dla mnie osobiscie juz bylby to znak ze on nie jest wart uwagi. Jesli zalezaloby mu i traktowalby cie powaznie poprostu nie zrobil by tego . Co innego rozmawiac o kims radzic sie kolegów /kolezanek a co innego rozpowiadac o czym sie z kims pisze. mysle ze po takim czasie to pozostal ci po prostu sentyment do niego , jednak nie radzilabym pchac sie w taka relacje. sprobuj ulozyc sobie zycie - a jesli macie byc ze soba to wasze drogi predzej czy pozniej skrzyzuja sie w troche powazniejszy sposob . pozdrawiam