Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jeszcze moge zrobic... Zdrada :(

Polecane posty

Gość gość

Zdradzilam, zdradzalam od 2 miesiecy... Pisalam z mezczyzna na gg, szlyrozne slowa, zdjecia, filmy, doszlo do zdrady emocjonalnej. Spotkalismy, doszlo do zdrady fizycznej, niepelnej... Zaluje... chce naprawic swoj zwiazek. Bylo tak wiele klamstw w ostatnim czasie, ale... zrozumialam. Wciaz mieszkamy razem, rozmawiamy, mamy w koncu prawie 10 miesieczne dziecko, ale... partner nie chce dac mi szansu. Widze jak cierpi i ja tez cierpie. Gdy sie zabawialam on zarabial na 2 etaty na rodzie. A mnie glupiej brakowalo... czulosci :/ Jak to ratowac :( Poki co minely 2 tygodnie, on ma blokade psychiczna... Spimy w jednym lozku, ale nic poza tym. Jest w stanie pocalowac mnie w policzek, nic wiecej. Z reszta, ja sama nie moge na siebie patrzec. Niby bylam tak wielce zakochana w tym nowym, w jedna noc mi calkowicie przeszlo i zrozumialam... Urwalismy wszelkie kontakty. Jak odbudowac zwiazek... :(

Gość gość
?

Gość gość
?

szczerze mówiąc ja nie wierzę, że takie coś może się udać. Problem jako taki przecież zostanie i sytuacja znowu się powtórzy.

Gość gość
ja wybaczyłam zdradę, więc jestem na miejscu Twojego męża. To trochę potrwa, 2 tygodnie to nic. Ja po roku potrafiłam zrobić awanturę o tą zdradę. Radzę wizyty u psychologa jeśli oboje chcecie to naprawić

Gość KASIA9898
Ja wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś raz zdradzi to już będzie zdradzał... Taki k******i charakter. Jeżeli się kogoś naprawdę kocha to się go nie rani... Nie potrafiłabym po raz kolejny zaufać takiej osobie. Twój partner powinien Cie kopnąć w d**e i nie tracić z Tobą czasu. Pewnie gdyby nie dziecko dawno by to zrobił.

Gość gość
Na pewno i wcale by mnie onie dziwilo. Ja wiem, jestem pewna, ze juz nigdy nie zdradze. z reszta, juz teraz nie moge na siebie patrzec... Nie wiem czy nie lepiej byloby dla niego gdybym odeszla... Oczywiscie z dzieckiem.

Gość gość
?

Gość gość
Podnosze, moze ktos sie jeszcze wypowie.

taki związek jest już z góry skazany na straty - wątpię czy kiedykolwiek znajdziecie w sobie wystarczająco dużo cierpliwości by chociaż częściowo odbudować zaufanie - mąż nigdy nie zaufa Ci w pełni, a związek bez zaufania nie ma sensu - chyba, że lubi się trwać w toksycznej relacji

Gość gość
.....;

Gość gość
A co to znaczy niepełna zdrada fizyczna ? Tzn wkładał swego kutasa do połowy czy tez spuscił się na łóżko ?

Gość onaaaaaaaaaaaa26
A mąż skąd się dowiedział, powiedziałaś mu?

Gość gość
jakim śmieciem musi być kobieta mająca w domu niemowlaka, żeby zostawić go i umawiać się z kimś na p********ie... Tak nawet zwierzęta nie robią.