Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że powinni zrobić kościoły w centrach handlowych. Przyjemne i pożyteczne

Polecane posty

Gość gość

Wszystko na miejscu. Ludzie by mogli pomodlić się o udane zakupy

Gość gość
ale komu to potrzebne? do kościoła nie chodzę modlić można się wszędzie na zakupy w niedzielę też nie chodzę bo mnie ludzie szwendający się tam w...wiają więc na kiego kościół w markecie?

Gość gość
no ty nie chodzisz ale wiekszosc Polakow ma dylemat..isc w niedziele do kosciola czy do galerii... jesli pojdą do kosciola to do sklepu trzeba bedzie isc popoludniu kiedy jest najwiekszy tłum...a gdy pojdą do galerii a do kosciola nie to sumienie ich gryzie i czują się zle

Gość gość
dlatego niedziele powinny być wolne jak to było kiedyś. rodzina by na tym zyskała dzieci były by doglądane wspólny obiad wspólny spacer czy inaczej rodzinnie wykorzystany czas. Mnie kościół nigdy do niczego nie był potrzebny. Nie rozumiem też ludzi którzy chodzą na mszę która za każdym razem wygląda tak samo w dodatku dają darmozjadom kase na tace. Modlić można się wszędzie jak już pisałam.Ksiądz i jego przybytek do niczego mi nie potrzebny.

Gość gość
Meczet tez powinien byc Ja chce

Gość gość
To wyppierrdalaj.tam gdzie są meczety! Proste ? Nam tu zacofancow i morderców nie trzeba To cywilizowany kraj