Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubie chudych facetów. Wyglądają zniewieściale, niemęsko

Polecane posty

Gość gość

Facet ma mieć NORMALNĄ budowe ciala lub byc dobrze zbudowany ( nie mylić z przerośnietym od sterydów pakerem). Najgorsze jest to, ze ci faceci uwazają siebie za jakiegos Apolla, cholera wie kogo a wyglądaja jak zwykłe pokraki. I mają czelność krytykować innych za wygląd :D haha

Gość gość
i normalne ubrania na sobie a nie to w czym obecnie większość chodzi....wyglądają jak cioty

Gość gość
Dokładnie :O

Gość gość
Szczuplych tez nie? Bo to roznica jednak :)

Gość gość
przepraszam, że nie mam sadła i zwisającego brzucha tylko płaski brzuch.

Gość gość
ja tam lubie szczuplych, sadlo mnie odstrecza :)

Gość gość
Szczuply tak ale taki o budowie pływaka, zobaczcie np na Pawła Korzeniowskiego. Taki moze byc. Ale teraz jest moda na chudzielcow, obrzydliwosc pelno tego na ulicach :O nogi jak patyki, obcisle spodnie, zapadnięte żalosnie owlosione klaty i wlosy wystające z dziwnych tshirtow z kolnierzykiem szerokim jak homonto dla konia. Chodzą jakos zgarbieni, ramiona wątłe :O no masakra czesto jakiś dzieciak z gimnazjum jest lepiej zbudowany od tych ''facetów''. Panowie k-u-r-w-a mać,stancie przed lustrem i spojrzcie wreszcie na siebie :O jedno o siebie w ogole nie dbają i wygladają jak wieprze a inni z kolei przesadzaja i neiwiadomo czy przed tobą idzie facet czy dziewczyna