Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opaski przeciw owadom.

Polecane posty

Gość gość

Czy warto kupić? Czy działają? Na allegro są po złotówce za sztukę. Dajcie znać.

Gość Zapraszam na aukcje
Kupiłam je w tamtym roku dla synka. Ale działały tylko wtedy jak miał je założone na każdej rączce i nóżce.... Jak miał założoną tylko jedną nie było efektu

Gość gość
aha, nie no nie obwiesze go jak choinkę;-)

Ja kupiłam w aptece bransoletkę ORINOKO BAND .Koszt ok 15-16 zł. Na ulotce pisze że działa do 7 dni i że można zakładać na nogę,rękę,zawieszać np przy wózku czy łóżku. Mój miał 1 na nodze (na ręce dziecku się sunie ,ponieważ mimo że pisze że dla dziecka to są jak dla mnie za szerokie). Najważniejsze że się sprawdziła kiedy syn jechał do leśniczówki i nad jezioro.A było muszek i komarów od groma.Inne dzieci pokąsane (rodzice psikali jakimś środkiem) a mój bez ugryzień. Tak wiec to moge polecić.

Ja kupiłam w aptece bransoletkę ORINOKO BAND .Koszt ok 15-16 zł. Na ulotce pisze że działa do 7 dni i że można zakładać na nogę,rękę,zawieszać np przy wózku czy łóżku. Mój miał 1 na nodze (na ręce dziecku się sunie ,ponieważ mimo że pisze że dla dziecka to są jak dla mnie za szerokie). Najważniejsze że się sprawdziła kiedy syn jechał do leśniczówki i nad jezioro.A było muszek i komarów od groma.Inne dzieci pokąsane (rodzice psikali jakimś środkiem) a mój bez ugryzień. Tak wiec to moge polecić.

Gość Lillooo
Miałam taką kilka lat temu z Mothercarea, ale nie wiem jak daje radę w dużym skupisku komarów, bo u nas nie ma ich zbyt wielu, dlatego trudno mi powiedzieć. Nie wiem gdzie mieszkasz i czy masz duży problem z komarami. My nie, więc nie mam dużego porównania. Opaska dała radę, ale nie miała też specjalnie czego zwalczać, także wiesz...

Gość gość
piszcie bo tez jestem ciekawa. na wakacje jedziemy na mazury a tam pełno komarów :(

Gość gość
Opaski te szybko przestają działać niestety ale myśle, że warto kupić, koszt niewielki. Wydaje mi się, że w miejscach takich jak las nie zdadzą do końca swojego egzaminu. Ukąszeń będzie mniej ale jakieś napewno.