Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana 007

pomóżcie błagam!!

Polecane posty

Gość zakłopotana 007

wczoraj uslyszalam od mojego chlopaka ze coraz bardziej go wkurzam i ze chyba powinnismy sie rozstać. Powiedział to w nerwach potem mi naskakiwal pol dnia podkladal wszystko pod nos zabral na obiad do restauracji.. no ale jak wieczorem zapytalam czy mysli tak jak powiedzial rano i czy naprawde uwaza ze powinnismy sie rozstac to stwierdzil ze nie wie... i tak od wczoraj nic nie wie.. ponoc wie ze mnie kocha i nic pozatym... matko a dla mnie to jest tak scisle polaczone ze nie rozumiem. Ja kocham i chce z nim byc. A on kocha ale nie wie czego chce.. nie wiem... wydaje mi sie ze powinnam sie wyprowadzic... ale on mi tego wprost nie powiedzial tylko jak zapytalam o ktorej mnie odwiezie to stwierdzil ze jak tylko chce.. I znowu od rana mi naskakuje, próbuje sie przytulać... Błagam niech ktoś mi wytlumaczy o co temu facetowi chodzi...

Gość zakłopotana 007
nikt nie odpisze????

Gość gość
Chce żebyś to Ty podjęła decyzję . Potem powie ,że to Twoja wina i Ty go rzuciłaś.

Gość gość
po co Ci taki kapeć, który sam nie wie czego chce? :o

Gość zakłopotana 007
sama bym chciala wiedziec po co:( poprostu go kocham... miedzy nami zawsze bylo roznie ale zawsze z tego wychodzilismy a on teraz chyba juz nie chce.. ja wiem ze powinnam sie wyniesc ale tak bardzo nie chce a mam przeczucie ze on mnie nie zatrzyma... boze to takie glupie i zalosne ze wierze w jego milosc...

Gość zakłopotana 007
Racjonalistka123- wiem ze tak powinnam zrobic... ale tak strasznie sie boje tego kroku... boje sie ze on "uszanuje moje zdanie" i jak ktos wyzej napisal bedzie mnie obwinial za rozstanie i nie zrobi pierwszego kroku... Może jest tu jakis facet ktory wytlumaczy te dziwne marsjanskie zachowanie na język wenus albo przynajmniej na polski...

Gość gość
wez se odpusc facet poprostu cie nie kocha i probuje żucic tak zebys nie robila za duzej jadki czyli chce doprowadzic do tego ze ty go rzucisz :)