Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qdwwqdqwdqwd

napisałybyście?

Polecane posty

Gość qdwwqdqwdqwd

jechałam busem niedawno i kierowca akurat miał tak ustawione lusterko ,że mnie widział . Ciagle na mnie spogladał przez to lusterko i sie czasem usmiechał potem jak wysiadałam dał mi karteczke ze swoim numerem i powiedział ,że bedzie czekał na telefon i ,że ,, nie pożałuje jak zadzwonie" ... facet był przecietny po 30-stce ( ja mam 25) żadna rewelacja , nie tacy mnie podrywali i ich odrzucałam... jak byście zrobili?napisać tak dla zabawy?

Gość gość
teraz pytasz czy napisac, a za kilka miesiecy bedziesz zakladala tematy: MOJ CHLOPAK JEST KIEROWCA BUSA - POMOZCIE :classic_cool:🖐️

Gość szarlotatynka maxi.
jak jestes wolna to napisz ;)

Gość qdwwqdqwdqwd
tylko on mi sie średnio podoba taki typowy ,, polaczek" tzn był wysoki , szczupły , twarz miał przecietna , szatyn...dla zabawy(flirtu) moge dla niego napisac ,ale wiem ,że i tak nic z tego nie bedzie i nawet sie chyba z nim nie bede chciala spotkac....

Gość qdwwqdqwdqwd
up

Gość wrvvvverwfv
juz chyba sobie odpowiedzialas na to pytanie, chcesz sie pobawic jego kosztem ? czy co

'tylko on mi sie średnio podoba taki typowy ,, polaczek" tzn był wysoki , szczupły , twarz miał przecietna , szatyn...dla zabawy(flirtu) moge dla niego napisac ,ale wiem ,że i tak nic z tego nie bedzie i nawet sie chyba z nim nie bede chciala spotkac....' Po 1 po jaką cholere chcesz marnować czas na kogoś co Ci się nie podoba ani nic skoro tak stwierdziłaś i jesteś pewna ,że nic z tego nie wyjdzie? Z 2 strony może okazać się wspaniałym facetem , ale skoro już Go z góry skreślasz w kwestii wyglądu i chcesz się nim pobawić to nie ma sensu.