Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qdwwqdqwdqwd

napisałybyście?

Polecane posty

Gość qdwwqdqwdqwd

jechałam busem niedawno i kierowca akurat miał tak ustawione lusterko ,że mnie widział . Ciagle na mnie spogladał przez to lusterko i sie czasem usmiechał potem jak wysiadałam dał mi karteczke ze swoim numerem i powiedział ,że bedzie czekał na telefon i ,że ,, nie pożałuje jak zadzwonie" ... facet był przecietny po 30-stce ( ja mam 25) żadna rewelacja , nie tacy mnie podrywali i ich odrzucałam... jak byście zrobili?napisać tak dla zabawy?

Ty wiesz ilu dziewczynom on dał taka karteczkę? Setce pewnie, jak nie lepiej, Ci kierowcy tak mają. Skoro słabo zainteresowana jesteś to tym lepiej. Daj sobie spokój.

Gość qdwwqdqwdqwd
hmmm no byc może choc on na typ podrywacza nie wygladał ... raczej taki skromny ,, polaczek" nie brzydki ,ale piękny tez nie był

Gość qdwwqdqwdqwd
choc masz racje z tym ,że ci kierowcy busów tak mają bo już nie raz slyszałam jakieś komentarze ,komplementy z ich strony itd ...niby to zarty ,ale takie zarciki tez o czymś swiadcza... i jeszcze czesto żonaci bo mieli obraczke

Gość qdwwqdqwdqwd
choc masz racje z tym ,że ci kierowcy busów tak mają bo już nie raz slyszałam jakieś komentarze ,komplementy z ich strony itd ...niby to zarty ,ale takie zarciki tez o czymś swiadcza... i jeszcze czesto żonaci bo mieli obraczke chyba nie napisze bo mam i przystojniejszych ,, adoratorow"...