Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet, który zdradził

Zdrada i ból który zostaje patrząc na szczęście ukochanej

Polecane posty

Gość gość
ano kazdy ma prawo popelnic blad, ale ma obowiazek poniesc konsekwencje swoich dzialan. A co do studiow- no jasne, ze wazniejsze. studia to jej przyszlosc, zarobki, kariera i praca. stawiac na jednej linii jakiegos przyd**asa i nauke, ktora w przyszlosci przyniesie dochody byloby conajmniej idiotyzmem. ale to i tak prowo, wiec adieu!

Gość zwyczajna kobietka
kiedy to minie?- a wiec tak facecie- poczytalam sobie troche co tam opisywales , moze nie wszystko bardzo dokladnie, ale i tak mam mniej wiecej obraz tego co sie z Toba dzieje. Po pierwsze- przestan juz sam siebie kopac po doopie , bo ludzka rzecza jest bladzic. Wiele z nas mogloby Ci opowiedziec historie o naszych "wyczynach" gdy rozum spi a serce glupieje. Wybacz sobie i pamietaj ze kazda chwila jest dobra zeby zaczac walczyc o siebie , wlasna godnosc i potrzebe szczescia. Pozwol sobie juz w koncu na to by zaczac od dzis. Nie wazne co bylo, wazne co bedzie. Ja wiem, ze chcialoby sie cofnac czas, ale "to nie wróci" wiec bezsensowne jest rozpamietywanie. Wiec, po drugie: CEL Co jest Twoim celem???? Odpowiesz sobie sam. Ale ja jesli pozwolic, powroce do tego co juz pisalam, co sama doswiadczylam. Najczestszym bledem jest bardzo silne uzalezniania swojego szczescia od kogos innego, na zasadzie: jak ta konkretna bedzie mnie kochać, bedzie chciala byc ze mnal to ja bede szczesliwy. Niestety, to bardzo niebezpieczne uzalezniac swoje szczescie od kogos konkretnie. Ja bym wolala zeby kazde z nas odpowiedzialo raczej: Chce byc szczesliwa lub szczęśliwy!!! Koniec kropka. Nic wiecej. Czy jezeli bedziesz odczuwac stan szczescia z kims innym to bedzie to szczescie gorszej jakosci??? Nie wydaje mi sie. Wiec za cel postaw sobie: CHCE BYC SZCZESLIWY, a nawet wiecej BEDE!!!! SZCZESLIWY. .

Gość gość
miał chwilę słabosci ... przez pół roku:)

Chciałem żeby przestała studiować i została ze mną i oczywiście nie musiałby pracować, ale ona nie chciała, bo medycyna to jej pasją.

ta, to jest ten idiota co co jakiś czas zakłada podobne tematy. Te gdzie on opisuje jak to by chciał kobietę bez pracy, siedzącą w domu i robiącą mu herbatę...

Gość gość
Zapomnij chłopie. Przegrałeś, pogódź się z tym. Nie jestes jej wart.

Gość zwyczajna kobietka
Facecie nie pisz do niej, nie biegaj bo to tylko ja oddali od Ciebie :-) tu chodzi tylko czas czas i czas to ten czas werfikuje co dalej :-)

Gość gość
o prosze. wylania sie nam kolejny pajac, ktory chcialby miec totalna kontrole nad kobieta. bo przeciez kobieta uzalezniona finansowo od meza, bez wyksztalcenia i pracy, nie odejdzie. jest jak ubezwlasnowolniona. z kazdym wpisem, prowokatorze, jestes coraz to bardziej obrzydliwy :O

To jest mój pierwszy temat na forum.

Gość zwyczajna kobietka
o prosze. wylania sie nam kolejny pajac, ktory chcialby miec totalna kontrole nad kobieta. bo przeciez kobieta uzalezniona finansowo od meza, bez wyksztalcenia i pracy, nie odejdzie. jest jak ubezwlasnowolniona. z kazdym wpisem, prowokatorze, jestes coraz to bardziej obrzydliwy Taka to ucieknie jak bedzie życ w klatce :D

Chciałem żeby była szczęśliwa w domu żeby nie musiała pracować.

jak za każdym razem, dosłownie ten sam styl pisania, więc albo takich oszołomów jest więcej, ale kolejny projekt.

Pisze pierwszy raz. Nawet nie wiem o kim mówicie.

Gość zwyczajna kobietka
kobieta siedzaca w domu nie bedzie szczesliwa nigdy!!!!

zwyczajna - no jak nie? Która z nas nie marzy o codziennym lataniu dookoła męża, sprzątaniu, praniu, gotowaniu...i w zamian on będzie sypiał po kątach z inną jak tylko poczuje się zaniedbany :D

Widzę że nikt mnie nie rozumie.

no ciężko zrozumieć puszczanie się i płakanie, że się zostało kopniętym w tyłek. wymyśl coś lepszego następnym razem ;)

Nie musicie mi wieżyć wasza sprawa.