Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JarekCzDz51

Mój syn to nieudacznik

Polecane posty

Gość JarekCzDz51

Ma 23 lata, studiuje durny kierunek jakim jest polonistyka, nie ma prawa jazdy, własnego mieszkania i dorabia przy ulotkach. Nie ma też dziewczyny i na bank jest prawiczkiem. Tyle na niego łożyłem przez lata, chciałem, by był taki jak ojciec, a tu wygląda na to, że wszystko na marne. Nie wdał się ani trochę we mnie, jakby nie ta krew.

Gość rower77777
jaki ojciec taki syn

Gość JarekCzDz51
Jestem przeciwieństwem mego syna. Zaradny życiowo, pewny siebie, męski, przedsiębiorczy, odnoszący sukcesy i przystojny. W jego wieku miałem już pierwszą firmę i samochód, a ten darmozjad nawet dziewczyny nie ma...

Gość JarekCzDz51
Jak myślicie powinien go wyrzucić z domu?

Gość rozśmieszona
pozwól niech skończy te studia, bo teraz ucząc się nie ma możliwosci na pełno etatową pracę, czy Twoja żona też tak myśli o synu jak Ty ?

Gość gość
wywal go niech się ocknie

Gość gość
a wczoraj pisałeś, że przychodzi do niego laska lat 24, ale masz ochotę mu ją odbić.

Gość gość
ja wywaliłam swojego syna już jak miał 18 lat i był prawiczkiem.

Gość gość
siebie z domu wywal ! chlopak darmozjadem nie jest, studiuje, robi to co lubi widocznie, na panienki bedzie mial czas jeszcze...

Gość gość
zapomniałeś o jednym: Twój syn to na bank homoseksualista - jeszcze nie spotkałam hetero chłopaka na polonistyce

Gość gość
co syn robil ze go wywalilas z domu - pil? palil ?kradl ? zabil kogos ? jesli dziecko na dobrze poukladane w glowie, stawia na nauke, kariere, mysli przyszlosciowo to czemu sie wtracacie ? co innego gdyby nalezal do " marginesuspolecznego" takiego to i ja bym chyba w diably poslala..

Dla mnie ty i twój syn jesteście niczym z całym szacunkiem do Mojego Syna.

Gość JarekCzDz51
To nie byłem ja. Gdyby był homo, to bym go zabił. To zaprzeczenie męskości bzykać się z drugim facetem.

Gość JarekCzDz51
Nie mam żony. Umarła dzięki Bogu to jej wina, że syn jest takim cieniasem.

Gość gość
głupiś i tyle. Nie ma nic bardziej męskiego niż bzykać się z facetem - to męskość do kwadratu. W końcu to dwóch (lub więcej) facetów ;) a kobiece ciało jest nieapetyczne!

Gość gość
A moze jest aseksualny? Dlaczego kuzwa kazdy ma na sile sxukac partnerke bo inni juz maja? Przymus spoleczny? Jak go nie nauczyles smialosci i podrywu to co sie dziwisz!

Gość mariusz53lata
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5616890 Jak widzisz moi synowie cała trójka to nieudaczniki, jeden z moich synów również jest prawiczkiem, obawiam się że gejem, o ile u córki bym to zaakceptował jej lesbijstwo to u syna już nie. Synów traktuje z góry, ale za swoje córki bym oddał życie. One same mają swoje synów i są samotnymi matkami i wiem jak to jest z maminsynkami, dlatego ja wezme pałeczke i je wezme się za wychowywanie wnuków. Od córke odpędzam każdego faceta.

Gość jareczek i mariusz to albo
jedna i ta sama osoba albo obaj są p*****lnięci.

Gość łubu dubu
to jeden i ten sam prowo :)