Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największe nolify kafe

Polecane posty

Gość gość
chodzi Tobie o obrazanie i wyzywanie? Może masz racje:-)

Gość gość
No widzisz to mają zabawe, jaka paranoja? to forum, to jest nieważne;-)

dla Ciebie, dla mnie pewnie nie ważne, ale jak widać dla niektórych to całe życie :) satysfakcja z tyrania, popularność, epatowanie skrajnościami .... wszystkie smutki i radości życia :)

Gość gość
Ty masz satysfakcje z pracy,wakacji,osiagania celów inni z wyzwania Cie od pedala,ludzie sa różni ale nawet Ci mało rozgarnieci to nadal ludzie. Powinnismy im nawet pomoc i dac sie przetyrać skoro mozemy takim nic dać im troche satysfakcji,radości i skoro tak niewiele im trzeba:-)

Gość gość
nawet idiota jesli usmiechniety sprawia lepsze wrazenie i chetniej z takim nawiazac kontakt, a to moze byc i poczatek nawrocenia:-D

czyli wpadac na topicki pełne pomaranczy z hasłem na ustach "pójdź za mną debilu, Ciebie też kocham" ??? :classic_cool:

Gość sądząc z agresji pod adresem
fakt że Vera raczej nie pisałaby HUUJ przez samo H :P

Gość gość
Haha:-D Lepiej przeciez nie jestes debilem(wtedy pomysli,ze jednak ktos go uznaje za normalnego) Choć,ze mną( tutaj zrozumie,że może być potrzebny) bedzie milo (o kurrr to tak moze być?!?!?!?!):-D Gdy zrozumie,że normalni żyją inaczej powinien zauwaźyć swoje bledy:-P

Gość gość
zawsze mogłaby dla zmyły pisać niepoprawnie:-P Tylko,być może towarzyszyłby Jej przy tym ból nie do obejścia,że na takie skalanie języka by nie poszła:-D

Gdy zrozumie,że normalni żyją inaczej powinien zauwaźyć swoje bledyjezyk.gif xxx chyba jestes jednym/ą z tych co to w cuda wierzą:classic_cool:

Gość gość
poza tym to ciekawe bo za czasów szkolnych pisało się przez h,albo matołem byłem:-D jednak pamiętam,że w pewnym momencie nastąpiła zmiana, tylko w wulgaryźmie? za glupi jestem aby dojść dlaczego

Gość gość
Cuda? Może, zwłaszcza w totka:-D Ale wiem,że okazanie przyjaźni i sympatii skutkuje tym samym u drugiej strony. Nawet jak nie za pierwszym razem to w koncu wymieknie;-)

ja milcze bez okazywania jakiegokolwiek uczucia a i tak im nie przechodzi:classic_cool: ale spróbuje, spróbuje😴

Gość gość
bo Ich moze to milczenie razi, chcesz to zrobimy próbę? ja będe wredną pomarańczą atakującą Cię a Ty do mnie z uśmiechem,zobaczymy czy wymięknę:-D

Gość gość
bo Ich moze to milczenie razi, chcesz to zrobimy próbę? ja będe wredną pomarańczą atakującą Cię a Ty do mnie z uśmiechem,zobaczymy czy wymięknę:-D

Gość gość
Czemu to tak dziala zapytam glupio wiedząc,że nie wiecie:O

nie wiem czy to tak działa , jeżeli w ogóle działa, ale jakoś nie jestem dzisiaj w filozoficznym nastroju aby tego dociekać :)

Gość gość
Ejj wziełaś to na serio? Kurcze muszę jakiś plan rozruszania Was wdrożyć bo słabe poczucie humoru macie:-P