Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filozosia

Mysle ze dla 90% facetow jesli bierzemy pod uwage wyglad

Polecane posty

Gość Filozosia

twarz nie ma znaczenia, liczy sie figura (chuda, dlugie nogi, duze cycki), zas zamiast oczu moze miec jajka na twardo i psi pysk (ponoc wlasnie z takim pyskiem sa uznane za najatrakcyjniejsze), a jesli juz sie liczy to tylko jesli figura jest taka jak trzeba.mam racje?wypowiedzcie sie podajac wiek

Gość no oczywiscie
najwazniejsze sa nogi, twarz mozna zoperoweac, cycki i d*pe ewentualnie tez, ale nogi to podstawa i doslownie i w przenosni

Gość gość
a jak ty sie prezentujesz pusty ciulu? masz ladnego ptaszka , wory ladne a nie smetnie pomarsczone i wisziace do kolan? ejstes muskularny? ejsli nie to sory bo to podstawa

Gość Martulkaa
Nie zgodze się :P mam wielu kolegów i wszyscy się zgadzają że sylwetka jest ważna :P ale najważniejsza twarz, ładne rysy, facetom podobają się kobiety o dziewczęcej urodzie, mały nosek, duże oczka, pełne usta :P liczą się też włosy, ładna skóra a przede wszystkim to coś co przyciąga czyli można pod to podciągnąć styl bycia, barwę głosu i inne :)

Gość gość
myślę że wygląd jest niestety najważniejszy

Gość gość
am kumpele jest szczupla, niby zgrabna,ale powodzenie nie ma, ma pysk podluzny i faceci jje niechca,serio, twarz ze sie liczy,ale figura bardziej!!JAK JEST Z DOSC LADNA TWARZA

Gość Martulkaa
wygląd tak ale nie sama figura

Gość Martulkaa
Na twarz będziesz musiał patrzeć całe życie, a figura może się zmienić ta chuda może się roztyć a ta z krągłościami może zawsze też się wyćwiczyć i tak dalej :P

Gość takwłaśniejest
twarz jest na pierwszym miejscu mimo wszystko, w autobusie, na mieście etc facet któremu spodoba się kobieta próbuje z nią złapać kontakt wzrokowy (oczy a nie cycki), co wyklucza faktu, ze dużo razy spotkałam się z wypowiedzią, że facet wolałby taką z normalną, przeciętną i niebrzydką twarza + super figurą, niż śliczna buźka + jakieś wielkie uda, duży brzuch etc...