Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc123

Czy każda piekna/ładna kobieta zdradza?

Polecane posty

Gość ccc123

jak to jest z wami piękne panie-czy i kiedy zdradziłyście po raz pierwszy

Gość KASIA9898
Nigdy nie zdradziłam nikogo kogo kochałam...

Gość ccc123
a pewnie wielu miałaś

Gość KASIA9898
Wielu,to pojęcie względne. Z każdego związku coś wyniosłam. Dzięki temu dowiedziałam się wielu rzeczy o płci przeciwnej.

Gość KASIA9898
Wielu,to pojęcie względne. Z każdego związku coś wyniosłam. Dzięki temu dowiedziałam się wielu rzeczy o płci przeciwnej.

Gość gość
atrakcyjna kobieta nie doceni mężczyzny i nudzi ją stały związek. Takie kobiety przy najmniejszej twojej nie dyspozycji zdradzą mężczyznę lub/i go porzucą

Gość gościówa:D
Na pewno nie każda. Nie można tak uogólniać. Na pewno takim kobietom jest łatwiej o zdradę, ponieważ mają stale przy sobie adoratorów. Jednak najważniejszy jest charakter. Są kobiety słabe, a są takie, które jeśli kochają, to pozdrawiają środkowym palcem każdego, kto próbuje je w jakiś sposób zaczepić. Są też takie (i niestety, należę do nich), które nie potrafią stworzyć związku. Nie potrafią i nie chcą. Dobrze jest im w luźnych związkach, bez deklaracji. Szkoda tylko, że faceci nie potrafią takich kobiet zrozumieć i często, chociażby tu, na forum, sypią się w ich stronę przeróżne epitety:o.

Gość gość
czyli jesteś worem na sperme ?!

Gość gość84
gościówa:D no spoko, tylko ciekawe, czy oni o tym wiedza, czy też liczysz na to, ze sami się domyślą?

Gość gość
autorze atrakcyjna kobieta przy najmniejszej niedyspozycji partnera zdradzi go lub zostawi.

Gość gość
mentalnie to nie ma różnicy między przeciętną kobietą a dziwką

Gość pijąca przedpołudniową kawę
Tak samo można mówić że każdy przystojny facet zdradza a przecież tak nie jest.

Gość gość
bbbkb

Gość gość
A ja bym powiedziała, że to właśnie brzydkie dziewczyny najczęściej się sypią. Ładna dziewczyna na co dzień spotyka się z adoracją mężczyzn i komplementami, jest świadoma swojej wartości nie da się zbajerować na tanie teksty. Za to zakompleksione pasztety wykorzystają każdą okazję, żeby się dowartościować. Jak myślicie panowie, której z tych pań zrobi się mokro w majtkach po flirtach ze strony podpitego kolegi z pracy na wyjeździe integracyjnym? No właśnie

Gość gość
zgadzam sie z ostatnią wypowiedzią choć przede wszystkim wierność to kwestia charakteru,nie wyglądu. to czy ktoś ma zasady i czy kocha partnera nie zależy od wyglądu tej osoby więc pytanie nie ma sensu

Gość gość
zdradzają tylko te kobiety które nie mają orgazmu

Gość gość
co to znaczy wygórowane wymaganie? Jak kobieta coś sobą reprezentuje to chyba nie zwiąże się z byle kim? To że ty żadnych wymagań nie spełniasz to już twój problem

Gość gość
Wszystkie, tylko piękne mają więcej okazji :-)

Gość gość
wymagania typu książę z bajki nie spełniam. Jestem normalnym facetem.

Gość gość
no to masz chłopie przekichane przykro mi :)

Gość gość
atrakcyjne kobiety myślą, że wszystko im się należy bo są ładne i wymagania co do partnera też mają z kosmosu. Często po za wyglądem nie mają nic do zaoferowania mężczyźnie. Atrakcyjna kobieta zdradzi jeśli w najmniejszym stopniu nie spełniasz jej oczekiwań czy zachcianek. Brzydka raczej by się dowartościować.

Gość gość
to zależy czy pytasz o to normalnego facet czy nieudacznika

Gość gość
mialem mase ladnych i prawda to ze sie sypia szybciutko.....

Gość gość
Każda baba zdradzi,to jest tylko kwestia czasu. A co wymagań ,to są z kosmosu. Wymaga taka domu, drogiego auta, wysokich zarobków, wczasów w egzotycznym miejscu,co daje w zamian ? Nic ! Wymagasz samochodu za 100 tysięcy złotych , nie ma sprawy ,ale najpierw pokaż ,że Ty go masz, wymagasz domu ,to pokaz,że Ty go masz.Kiedy dotrze do do kobiet,że czasy ,w których wystarczyło rozłożyć nogi się skończyły. Mężczyżni szukają czegoś więcej niż łatwej panny.

Nie koniecznie tak jest. Wiadomo że jak jest facet zaradny to bedzie miał powodzenie, ale nie bedzie tak, że np jak pojawi się bogatszy to ten pierwszy stanie się nikim. Wiadomo, że tylko idiotka zwiąże się z gołod*pcem, bo z takim rodziny nie założysz, nie zaszalejesz itd. Wystarczy jak facet jest zaradny i sam doszedł do tego co ma. Dlaczego takich nie brać ;)?

Gość gość
Prosta odpowiedż. Baby nie kochają faceta, tylko to co on posiada. Może być przystojny,mądry ,inteligentny,ale nie będzie bogaty ,to w oczach bab to gołod***ec (chociaż ona sama nie ma też nic). Jeśli jednak będzie stary ,łysy , śmierdzący ,chamski,ale będzie miał kasę ,to dla bab ,to będzie najbardziej kochany facet na świecie. Pokazuje to jakie baby są puste.Nie myślą jednak na tym ,że jak facet ma kasę ,to on decyduje kogo stuka i ile ma bab.