Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka 33

Serial Rodzinka.pl nie ma nic wspólnego z Polską Tradycyjną Rodziną!!!

Polecane posty

Gość Kotka 33

Witam was moi drodzy. Ostatnio zobaczyłam kilka odcinków Rodzinka.pl. Powiem wam jedno jestem w szoku. Nie wiem co ten serial ma wspólnego z tradycyjną rodziną? Odzywki dzieci do rodziców są wręcz nie na miejscu. Nie wiem co tam jest promowane? jakie wartości. Napisałam do Tele Tygodnia w dziale widzowie co o tym sądzę. Tam nie ma żadnych wartości, tylko promocja mebli z Ikei

Gość gość
zobaczylam kilka odcinkow i wystarczy dwoch starszych synalkow, kretyni jakich malo szczegolnie ten sredni poza tym drazni mnie ich darcie geby ktory glosniej

Gość dalejSZYMMMM
ech współczesna rodzina to inna rodzina niż 50 lat temu....

Ja się zastanawiam jakie tam są tradycje rodzinne? Czy oni raz byli w kościele? Chodzą w buciorach po domu! Gdzie mają bambosze? Odzywki ich do rodziców są okropne. Gdyby moje dzieci tak mi odpowiadały to bym zwyczajnie dała ścierą przez uszy. Nie wiem główna bohaterka zachowuje się jak by miała 20 lat to samo ich ojciec

Taaaa :) i potem w dorosłości te wasze grzeczne dzieciątka, które chodzą do kościółka i odzywaja się tylko grzecznie i po cichu mają sobie dać radę z normalnymi ludźmi i być konkurencyjni na rynku pracy :D

Gość gość
a ty co masz na mysli piszac "z normalnymi ludzmi??? uwazasz,ze normalni ludzie rozmawiaja w ten sposob?????:D kwestie wiary i kosciola pomine, nie nasza sprawa oczywiscie ktos tu katolikow wynosi ponad wszystko:D uwazasz kotko, ze wiezieniach siedza sami ateismi, prawoslawni itd.itp.????:D

Gość gość
ateisci***

Polska jest katolicka więc takie wartości powinny być przekazywane i promowane. Ten serial nie ma czego promować chyba że brak szacunku do rodziców

Polska jest katolicka więc takie wartości powinny być przekazywane i promowane. Ten serial nie ma czego promować chyba że brak szacunku do rodziców. Mnie rodzicie inaczej wychowali i ja tak wychowuje swoje dzieci

Polska jest katolicka więc takie wartości powinny być przekazywane i promowane. Ten serial nie ma czego promować chyba że brak szacunku do rodziców. Mnie rodzicie inaczej wychowali i ja tak wychowuje swoje dzieci

Nic mnie w tym serialu nie szokuje, rozmowy jak rozmowy, dzieciaki wyszczekane i tak ma być. Rodzice tez ok, mam nadzieję że kiedyś taka będę a nie jak jakaś stara zgredziata babcycha :p

Polska katolicka :D może i tak, ale większość młodych ludzi/rodzin których znam chodzi do kościoła tylko przy większych okazjach...więc "katolickość" jest raczej na wymarciu :) normalni ludzie nie ustawiają swojego życia według kościoła.

Gość gość
kotka ty sie dobrze czujesz?od kiedy polska jest katolicka? ale nie odpowiadaj:Dtwoje kilka slow o sobie w niku mowi wszystko:p Kilka słów o sobie: "Zawsze szczera!!! W Obronie TV Trwam!!!!!!!!!!!!!! Wlaczmy!!!!!!!!!!!!" kinga nigdy bym nie chciala miec takich rodzicow i takiego rodzenstwa:D

Polska katolicka? nie powiedziałabym. katolicyzm należy do historii i kultury Polski, to na pewno. ale prawdziwy katolicyzm w życiu obecnych Polaków to rzadkość.

Gość gość
Zgadzam sie z kotka33 I dlatego nie ma telewizora

Gość gość
kingaStefankaFanka- mnie też jakoś denerwuje ten syf ona się na nich drze a oni w nosie to maja i wychodzą, takie mało realistyczne to. Choc przyznać muszę, że dialogi czasami zabawne mają a niektóre pomysły dzieciaków powalają:) Co do kościoła mnie tam nie ekscytuje widok rodzinki siedzącej podczas mszy w kościele a jak komuś tego brakuje odsyłam do serialu "Plebania":)

Tam nie ma nic Polskiego. Promowanie zachodniego stylu życia. Już lepsza jest Plebania. Ale teraz taka moda mając rodziców głęboko.... Moja mama ma podobne zdanie. Moi rodzice umieli mnie wychować na wartościowego człowieka.

Gość gość
kotka dawaj dalej,dobra jestes :D

Mnie rodzice wychowali w skromnych warunkach. Jednak my w buciorach nie chodziliśmy po domu tylko w kapciach. Nigdy nie odezwałam się tak do matki jak dzieci na filmie. To wstyd aby takie rzeczy promować! Nie wiem co się tak cieszy? Moje wypowiedzi czy to że też jesteś zwolennikiem takiego stylu życia? Moje dzieci na pewno nie będą tak odzywały się do mnie czy taty. Trochę kultury bo zapominasz się! My w nowych ubraniach nie chodziliśmy po domu tylko w podomkach to samo moja mama. Nigdy przy kuchni nie była ubrana w świąteczną bluzkę.

Gość gość
Chodziliście w podomkach serio? Ja tam chodzę w dresie:)

Gość grabowa nuda
Kotka 33 to projekt. "Rodzinka"-denny , irytujący serial. Dziękuję.

Gość gość
Mam 32 lata, 2 dzieci, trzecie w drodze. Do kościoła nie chodzimy, bo wierzę w Boga a nie w kościół i nie będę im kieszeni napychać. Moja rodzina bardzo przypomina tę z Rodzinki.pl i nie widzę w tym nic złego, bo wiem że dzieci mnie szanują i mi ufają, i wzajemnie. Na to nie można zapracować sobie przez walnieciem dziecka szmatą za odpyskowaniem tylko rozmową szczerą - jak równy z równym. A tobie Kotka współczuję po prostu

Gość gość
do gosć Mam 32 lata, 2 dzieci, trzecie w drodze. ---> bardzo mądrze ;)) rozmowa najważniejsza... ale też dzieci musza wiedzieć , gdzie ich miejsce ;)

Gość gość
No to gdzie ich miejsce??? Uświadom mnie.

Gość gdzie jest burza he?
aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tak chodziliśmy coś w tym złego? Przecież odświętnej bluzki nie założę do kuchni czy jak sprzątam. Współczuje ci rodziny. Ciekawe jakie macie wartości?Dzieci powinny wiedzieć gdzie jest ich miejsce i szanować rodziców.

Gość gość
rodzinka pl to moj ulubiony serial ,bardzo przypominam matkę Boską :P (nie z wygladu tylko z zachowania):P