Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jak trafiliście na KAFETERIE ???

Polecane posty

Gość gość
7 lat temu szukalam czegos, nie pamietam juz czego, wyskoczyl artykul na kafeterii, przegladalam caly portal i weszlam tez na forum, no i tak zostalam :O

Rok temu temu szukałem jakiegoś forum tak ot tak do pisania, to mi się spodobało tylko że trolle i niski poziom umysłowy co niektórych mi dokuczał ale postanowiłem to zlewać.

Rok temu temu szukałem jakiegoś forum tak ot tak do pisania, to mi się spodobało tylko że trolle i niski poziom umysłowy co niektórych mi dokuczał ale postanowiłem to zlewać.

Gość gość
Ja podobnie... wszedłem tu w 2006 roku, mialem wreszcie internet, szukalem czegos w google i trafilem tu, na forum ogolne potem przenioslem sie na uczuciowe bo tam bylo za duzo spamu... spodobalo mi sie bo nie trzeba bylo konta zakladac, szybko kazdy odpowiadal, fajny klimat i tak siedze :O

Gość Prawiczek Google
*BLE BLE* Ja tak samo tu trafiłem wpisałem w google prawiczek. I teraz też to robię tyle że w przeglądarce wchodze w Narzędzia wyszukiwania/kiedykolwiek/Ostatnie 24 Godziny i mam teraz mam aktualne tematy związane z prawiczkami

Przeczytałam we Wprost o zdradach które swe początki biorą właśnie na takich patałachy jak kafe. No i wyszłam tu z ciekawości.

Gość gość
Koleżanka pokazała mi to forum zeby sie pośmiać z niektórych tematów :) i tak do. Tej pory jak mam ochotę poprawić sobie humor to zagladam :)

Gość gość
przegladałam jakąś gazete i tam była reklama kafeterii,myslałam ze to poważne forum na którym można wymieniać się doświadczeniami ,rozmawiać itd,szybko przekonałam się ze tak nie jest :P

Gość gość
syn fubu to mi się spodobało tylko że trolle i niski poziom umysłowy " odezwal sie inteygent :D