Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szubi

BLAAAGAM POMOCY

Polecane posty

Gość Szubi

Witam mam problem kochalem sie z dziewczyna podczas stosunku po okolo jakis 5 minutach moze 7 pękła nam gumka czujac to odrazu wyszlem z partnerki do wytrysku nie deszlo w niej czy jest mozliwosc zaplodnienia ? czlonek nie byl w plynie ktory jest przed wytryskiem tylko byl w nawilzeniu z prezerwatywy ... nast dnia rano zrobilismy test "easy wiev" ktory nic nie wykazal aptekarz powiedzial ze mozna robic go kilka godzin po stosunku ... bardzo sie boimmy dziewczyna ma miec miesiaczke za 6-9 dni przy kalendarzyku ktory jej sie zawsze sprawdza wyszlo ze ma dni nie plodne nie bylo zadnego sluzu ... prosze o jak najszybsza odpowiedz pozdrawiam !!!

Gość gość
nie bedzie z tego ciazy. pozdrawiam.

Gość Szubi
Mimo to bardzo sie boje ... a moze akurat kalendzarzyk bedzie zly ale sluzu nie bylo a czlonek byl nawilzony w plynie z prezerwatywy wiec plynu przedwytryskowego musialo nie byc wcale albo bardzo malutko

Gość gość
nie musi dojsc do wytrysku zeby dziewczyna zaszla w ciaze gratulacje bedziesz tata??

Gość Szubi
kurde ;/ ale ja napisalem tu o porade i jakas pomoc a nie glupie komentarze w stylu "nie musi dojsc do wytrysku zeby dziewczyna zaszla w ciaze gratulacje bedziesz tata??"

Gość sara 50
Na pewno nie musisz się bać,nic nie będzie ,na bank;-)

Gość sara 50
Nie musisz się bać ,ale miałeś szczęście że się zorientowałeś wcześnie to 1 a 2 to że Twoja dziewczyna miała dni niepłodne :-)

Gość Szubi
sara 50 mam taka nadzieje .... w szoku jestem bo juz dosyc dlugoo sie kocham z dziewczyna i nigdy gumka mi nie pekla a teraz takie cos chyba kazdy na moim miejscu by sie bal ;/

Gość Szubi
sara 50 Dziekuje za jakakolwiek otuche.... to bylo doslownie 15-20 sekund jak poczulem dziwne uczucie na czlonku i wyszlem odrazu ..

Gość sara 50
Nic się nie bój i śpij spokojnie:-)

Gość gość
bedzie dobrze :)

Gość gość
na pewno będzie ok i ciąży z tego nie będzie. Ale może czas najwyższy, żeby nauczyć się poprawnie prezerwatywę zakładać, sciskając czubek gumki, żeby tam powietrza nie było? 15 lat używam, i w zyciu nie pękła

Gość Szubi
mam nadzieje ze test mowil prawde ufff dziekuje wam ! jestm troche spokojniejszy

Gość Szubi
no ja tez dosyc dlugo mam prawie 20 lat kocham sie jakies juz 4 lata i tez nigdy mi nie pekla ...

Gość gość
Chłopie wyluzuj. Ciąży z tego nie będzie. A teraz ucałuj i przytul swoją dziewczynę i przynajmniej na nią nie przelewaj swojego schiza, bo jak się wystraszy to okres jej się na pewno spóźni, a wtedy i Ty nie będziesz spał spokojnie;)

Gość Szubi
nie no ona akurat jest dobrze i wgl tylko ja sie wystraszylem i tyle !

Gość gość
mi pekla gumka przed wytryskiem jeszcze mojego partnera a dzis jestem mama 1,5 rocznego smyka

Gość Szubi
naszczescie ja bylem daleko przed wytryskiem

Gość gość
no tak, kafetarianki to nawet do faceta się nie zbliżą i mają z tego dzieci :D

Gość Szubi
"mi pekla gumka przed wytryskiem jeszcze mojego partnera a dzis jestem mama 1,5 rocznego smyka " Ale nam test nic nie wykazal wiec jestem dobrej mysli !