Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Faceci są nudni

Polecane posty

Zbereźniku, szukam mężczyzny który będzie mną żywo zainteresowany, to nei ja mam zdobywać, tylko być zdobywaną.

Gość gość
faceci juz nie chca zdobywac ! wbij to sobie do glowy :) dlaczego bo dzisiaj juz nie ma prawdziwych kobiet tylko jakies twory czytaj feministki , babochlopy :P

ale przeciez ci mowilem ze bym wszystko ustawil... :P kurde alez ty jestes... ;P :) przyszla bys do nas na grila, troche bym poopowiadal jaka jestes fajna (nie mowie ze latwo by mi to przyszlo :P:P:P hehe ) no i by sie toba zainteresowal... :) tylko tak jak mowie, teraz juz za jakas lata... ale mam mase dobrych znajomych w twoim typie... :P :) powaznie, to tacy wiesz, kandydaci na dobrego meza... :-) bo jak szukasz kochanka to moj kontakt masz... :P :P :P heheh

Gość Zuzanna Amelia æ
Czesc Fikusna Zbereznik- czy ja dobrze czytam ??? Wyslales Fikusnej zdjecie faceta i to faceta co chce seks po slubie ????? Z dziewczyna ??? No czy Ty jestes powazny ?

Gość gość
jak bedziesz tak wybrzydzac stara panna zostaniesz:P

"Szukam mężczyzny, nie kretyna jak ty." hehehhee no blagam... :P slodka jestes... :P :) hehe

Gość niomuś przetrawiony
fikuśnat :)

Gość gość
////" gość faceci juz nie chca zdobywac !" Prawda, ja szukam rodzynka, wyjątkowego mężczyznę//// Ja chce zdobywac ale i czuc ze warto. Fanatykiem i nachalnym facetem nie jestem. Czekam na znak od kobiety;) Ale jak narazie widze je gdy nie chce nic wiecej.