Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku auto jest tak stare że nie nadaje sie do użytku?

Polecane posty

Gość gość

po 20 latach? 30? Bo zauwazyłam że większośc moich sasiadów jeździ starymi autami, tylko ja jeżdze Volkswagenem Golfem rocznik 2012 a reszta sąsiadów(pytałem sie w większości z jakiego rocznika ich auta): -2 sasiadów jeździ daewoo tico około 15 letnimi -jedna sąsiadka jeździ 10 letnim seicento -dwóch sąsiadów jeździ cinquecento, jedno ma 20 lat, drugie 16 :-o - jeden sasiad jeździ golfem II rocznik 1988 - kolejny jeździ polonezem caro rocznik 1993 :-o - jeden jeździ oplem astra z 1996 - wreszcie jeden sasiad jeździ fiatem 126p rocznik 2000 a inny, stary dziadek, tez maluchem rocznik... 1986 :-o dlaczego polacy jeżdża takimi starymi autami? :-o

Gość gość
czyzby w polsce była taka bieda ? :-o

Gość gość
A ja jedżę 21 letnim clio i będę nim jeździł do końca jego lub mojego. Dlaczego jeżdżę starym autem, bo nie mam z nim żadnych problemów. Zawsze dowiózł do celu, to po co zmieniać. Jedny problem to rdza, ale z nią jakoś sobie radzę. Kupię jakieś gówno naszpikowane elektronika i będę jeździł po serwisach i będą szukać błędów komputera.

Gość gość
jeżdżę 23 letnim BMW 5 i nie zamienię go na żaden inny. Nie chodzi o kwestię zakupu nowego auta. Tylko o jakość dzisiejszych samochodów.

Gość a ty się zdecyduj
czy jesteś kobietą czy mężczyzną...

Gość gość
Auto nie daje się do użytko kiedy ; a) umrze właściciel b) Umrze auto c) umrą sentymenty W innym przypadku auto 100- letnie to auto , nadające się do użytku :)

Gość gość
zgadzam się. Ludzie kupują to co im się podoba i na co ich stać. Jedni kochają bmw inni vw, toyoty. Są konkretne modele, które są najładniejsze i takich już później nie produkują. Dzisiejsze samochody nie mają duszy.