Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mariola 234

kontakty naszych facetow z ex dziewczynami 2

Polecane posty

Gość mariola 234

Hej dziewczyny problem jak w temacie ... co uwazacie za zachowanie zdrowej granicy w kontaktach naszych facetow z ex dziewczynami. Zdania sa podzielone faceci zazwyczaj nie maja probemow kiedy spotykamy przypadkiem swojego bylego na ulicy albo umawiamy sie z nim na kawe zeby zapytac co u niego slychac kobiety przeciwnie na sama myls innej kobiety w jego towarzystwie dostaja bialej goraczki? Czy wedlug was wasz facet moze pisac dzwonic badz wychodzic z kims kim keidys byl? Moj facet rozstal sie ze swoja byla bo od poczatku bylo to nieporozumienie oboje doszlo do tego zgodnie po 2 latach meczenia sie wzajemnie pozniej zostali dobrymi znajomymi obiecali sobie dobre kontakty pojawilam sie ja a u niej pojawil sie ktos inny. Mi nigdy nie chodzilo o zazdrosc bo nigdy nieistniqlq miedzy nimi prqwdziwa milosc ale kobiece mozgi sa skomplikowane i dopowiadaja sobie rozne historie. Nie lubie tego typu kobiet jaka ona jest infantylna i nachalna pisze smsy codziennie z byle czym zeby tylko zagadac. Dlugo po rostaniu bo ponad 3 lata byli przyjaciolkmi zanim my sie zaczelismy spotykac z jednej strony nie moge niczego nikomu zabraniac bo wiemy jak to jest dokladnie jak ze zwierzetami ze skutek bedzie odwrotny ale z drugiej nie chcialabym zeby moj facet podzielal czas na 2 kobiety. Wiem ze jest wporzadku z rowmow ktore widzialam nie wynikalo nigdy nic 2 znacznego Sam fakt dlaczego wlasnie moj facet ma sie godzic na nachalne zachowania swojej bylej ktora walczy jak tylko moze o jego uwage i przyjazn?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować