Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham sie jakim jestem

PRZESTAŃCIE PROSZE WALCZYĆ Z PEDOFILSTWEM. To NIC ZŁEGo wy ciemne masy !!!!!!

Polecane posty

Wiem że zszargano nam reputacje ponieważ wielu pedofilów było g****icielami. Mam 21 lat jestem pedofilem i nie wstydze się tego. To że wszystkich szyfladkujecie od razu do jednego worka to już wasz problem !!

Gość PUCIAPUCIA5000
A kto tu walczy? Dwa tygodniu temu mialysmy tu serie tematow pedofilskich pisanych przez tego samego autora /autorke/ przez kilka dni.. Nick nie zostal zablokowany! Wiec gdzie tu walka?

Nawołuje do zaprzestania walki w przenośni a nie na forum. Ludzie nierozumieją natury samych siebie. Nie wiedzą że dzieci mogą skorzystać na wczesnych stosunkach seksualnych. Seksualność dzieci kształtuje się już od najmłodszych lat i powinno sie im w tym pomagać.

Gość gość
a tobie przypadkiem nie pomylił się pedał z pedofilem? Pedofil to taki, który molestuje seksualnie dzieci. Więc to chyba normalne, że normalny człowiek będzie z tym walczył

Dobra to może tak : Człowiek innej orientacji seksualnej !

Gość PUCIAPUCIA5000
Bardzo trafna konkluzja! Normalny czlowiek bedzie z tym walczyl! I normalni uzytkownicy tego forum walczyli. Jak walczyli? Tak jak mogli, czyli wyrazajac tu swoje oburzenie. A jak walczyla moderacja? Najwidoczniej w te wspomniane dni i w tych godzinach mieli zamkniete. Co prawda tematy zostaly w koncu usuniete ale nicki autorow nie zostaly zablokowane. I autorzy kontynuowali swoje dzielo.