Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość Elmirka201
ten pajac pisze że mam jamnika a ja mam owczarka niemieckiego :D Szrek go nazwalam

Gość Elmirka201
No dobranocka:*

Gość Karina987
mialo byc Dobranoc :) jeszcze szybkie przytulanko z partnerem i lulu

Hej dziewczynki! Widze, że wesoło miałyście wczoraj :)) hehe mnie jakoś wcześnie spanie złapało, przespałam całą noc ale straszne głupoty mi się śniły. Dziś pracuje w domku, a jutro z rana lece zrobić badania- krew i mocz. Bo we wtorek kolejna wizyta u ginka :) kurcze wczoraj rozłorzyłam sobie te ubranka co kupiłam na łóżku i tak się na nie patrzyłam...i wyobrażałam sobie że już dzidzia w nich leży :) nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze te 8 miesięcy hehe :D

Gość Sandra.nt
Lolipop ja też kupiłam coś dla maleństwa- małe skarpetki, są takie malusie i rozczulają mnie na maksa. A co do tych testów to naprawdę nie wiedziałam że te czulsze to 10 ml ale gapa ze mnie :):):) ale mi pokazały od razu dzień po planowanej @ 2 kreseczki. Ja jestem zadowolona z nich :) Blanka gratuluję :*:* ----- szczęśliwy wątek :):)

Gość Elmirka201
Cześć dziewczyny, ehhh co za idiota wczoraj się podszywal... Potem już widzę, że nudził się do tego stopnia, że sam siebie nazwał pajacem i zaczął pisać tak jak my.... no poprostu brak słów na kretynów;/

Gość Elmirka201
Co do psów dziewczyny... tak dla sprostowania mam chihuahua długowłose aktualnie 6 sztuk:P Jak ktoś czytał wątek od początku to wie bo była tam taka rozmowa:D I nie nazwałam psa Szarik:D

Hej Elmirka! Może zablokujcie sobie swojego nicka hasłem i będzie spokój :) to jest chwila roboty a przynajmniej później macie spokój z głupkami :P

Gość Elmirka201
No też o tym już myślałam... Bo po co jakiś głupek ma nam psuć wątek :)

Kurcze siedze sobie w lóżeczku:p Tak się nauczyłam, że mi się rano wstawać nie chce bo siedze sama całymi dniami bo mój w pracy. Jakieś słoneczko widzę nawet wyszło;p Musze lecieć zaraz na uczelnie pozałatwiać trochę spraw papierkowych, a w ogóle wstawac mi się nie chce... znów zjadłam śniadanko, wypiłam herbatkę i zaczyna mnie mdlić :(

Hej dziewczyny! To ja Blanka23.. Niestety mój nick był już zabezpieczony hasłem (widocznie ktoś też ma taki) i musiałam trochę zmienić, ale mam nadzieję, że będzie wiadomo, że to ja :D

A to dziwne bo byłaś zawsze pomarańczowa:P A zabezpieczone hasłem sa chyba niebieskie:P Ale nie robi nam to różnicy:D

Gość Piripiri
a ja z niecierpliwoscia czekam na testy..nie wiem jak wytrzymam do soboty...

Gość Piripiri
No, niby juz zaraz...a jednak wszytsko sie wtedy okaze. Jak w sobote wyjdzie nagatywny z testu 10mlU to naprawde sie zalamie, zwlaszcza ze ja mam porobione z tymi cyklami i to grubo, a od czasu robienia testow itp przytulalismy sie pare razy, wiec znow bedzie schiza i tak cale zycie na testach..miesiac w miesiac. :(

Gość Piripiri
Poza tematem...widzialam ze pisalyscie cos o swoich zwierzaczkach :) ja tez mam kilka na naszym mieszkanku. Mam kotka (obecnie 4 miesiace ma) , psa rasy Basset Hound i 3 szynszylki, tydzien temu przyszedl na swiat malusi szynszylek a my nawet nie wiedzielismy ze nasza Jeszka byla w ciazy o.O heheh moze i ze mna tak bedzie. Kotek tez jest nam bardzo bliski bo bylismy przy porodzie. Przygarnelismy w listopadzie kota, ktory nie dogadywal sie z psem, dokarmialismy go. Polecielismy w styczniu do Polski, a gdy wrocilismy juz bial duzy brzuszek :) Po porodzie odczekalismy kilka tygodni i oddalismy kociaki lacznie z matka, jeden zostal, nazywa sie Curly i wlasnie spi mi na brzuchu :)

7 maja mialam ostatnia @. Do zaplodnienia doszlo 21 lub 23 maja :) podejzewam ze raczej 21 bo byl to moj " kulminacyjny dzien owulacji " teraz jestem w 8 tygodniu :) moja niespelna 3letnia corcia maca mnie co jakis czas po brzuchu i mowi ze tam jest jej dzidzia :)) mezus tez "juz" jest szczesliwy :)) pierwsze usg mamy 1 sierpnia i juz nie mozemy sie doczekac :) zycze powodzenia starajacym sie :))

Dziewczyny, mój tata dziś wszedł mi do pokoju żebym pomogła szukac mu psa bo w nocy piszczał i szczekał, tata szukał go ale bez skutkecznie. Teraz poszliśmy go poszukać i niestety umarł :( Nie zaplątał się w nic, położył się w miejscu, gdzie jest pochowany mój poprzedni pies i zasnął na zawsze :( Był z nami 20 lat :(

hej kobietki:*:) ja padłam ok 4 nad ranem ;/ takze masaakraa jakas. Jesli chodzi o zwierzatka :D to ja czekam na sierpien wtedy po slubie kupujemy sobie psiaka i zabieramy go tutaj:):)nie moge sie doczekac :D Piripiri co do testowania... pomysl sobie ze ja musze czekac co najmniej do poniedzialku - wtorku:) takze i tak masz lepiej , wiec bez nerwow:*

Blankaaa23 ojej:( bardzo mi przykro kochana:* ale jaki mądry piesek,ze poszedl w to miejsce..

Dziewczyny nie wiem czy dobrze myślę... Ale mam dziwne wrażenie, że ta osoba to wcale nie jest nasza Blanka...

Jadę do pracy kochane, oderwę się od tego wszystkiego w powietrzu. Jak coś to szukajcie mnie w Lazorante. Pewnie będę późno w nocy więc buziaki! :*

hmmm w sumie to moze byc racja...blanka miala wczesnie rano wstac i w ogole...

Dziewczyny to Ja :) Mam lot o 16 dopiero :) Dziś rano zmieniłam nick na inny ponieważ mój Blanka23 był zastrzeżony hasłem przez kogoś innego. Nie wiem czemu nie mogłam ja go zatrzymać... Jak chcecie to zadajcie mi jakiekolwiek pytanie. Odpiszę dopiero po 22-23 ponieważ dopiero będę w wawie wtedy. W sobotę jadę z Arturem na mazurki :) 17 lat jeździłam konno (nei wiem czy wam to pisałam). A teraz już serio uciekam bo muszę być wcześniej zeby jeszcze odebrać plan lotu itp. pap;*

no dobra już się troche uspokoiłam :):* wracaj do nsz szybko w takim razie :) kurcze trzeba uważać na tych głupków w sieci bo nudzi im się chyba :P