Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kizia Mizia :)

Jak odbywa się obrona pracy licencjackiej?

Polecane posty

Gość Kizia Mizia :)

Witajcie :) Mam pytanie, bo już nic nie wiem. Jak odbywa się obrona?? Będę sama bez żadnej znajomej, która by mnie wsparła bo wszyscy już dawno po ;) Przyjeżdżam, idę w wyznaczone miejsce i co? - Czy wszystkim mam kupić po bukiecie kwiatów czy tylko swojej promotorce? - Oprócz kwiatów prezent dla promotorki- JAKI??? - Z tymi kwiatami itd wchodzę już na obronę czy po obronie na ogłoszeniu wyników?? - Kiedy właściwie będzie wynik mojej obrony PANIKUJE!!!

Gość licencjat na zabijanie
u mnie to tak wyglądało: weszłem, siadłem przed komisją, w której był mój promotor, recenzentka i szef komisji, najgorsza kosa na całym wydziale i najbardziej utytułowany (profesor, tamci to doktorzy), przepytali mnie. Promotor zadał pytanie odnośnie pracy dyplomowej (każdy z jego grupy seminaryjnej dostał wcześniej zestaw trzech pytań i zapewnienie, że jedno z nich na pewno zostanie zadane na obronie), szef komisji zadał kilka pytań z materiału, który powinienem przyswoić przez trzy lata studiowania. Recenzentka malowała paznokcie w tym czasie. Nie zadała nawet jednego pytania. Założę się, że tytuł był jedyną treścią, jaką przeczytała z całej mojej pracy. Od wejścia do wyjścia byłem tam jakieś 10 minut

Gość gość
Weszłem...bez komentarza Autorko kwiaty się daje po obronie HaHaHa

Gość licencjat na zabijanie
gimbus się zbulwersował. Zazdrość dyplomu?

Gość gość
niektorzy ludzie sa zalosni, maja licencjat z jakiegos tam przedmiotu a po polsku nie potrafia poprawnie mowic!!