Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy1985

dziewczyna za dużo je

Polecane posty

Gość anonimowy1985

Moim zdaniem moja dziewczyna za dużo je, a w szczególności słodkie podżera. Do najszczuplejszych nie należy, ale boje się że naprawdę może się roztyć. Jak na nią wpłynąć??? Nie chce żeby się uraziła, bo Wy kobiety zaraz się obrażacie i teksty w stylu nie kochasz mnie już.

Gość anonimowy1985
Dodam, że wczoraj wciągnęła pół ciasta oczywiście nie od razu ale co godzinka po kawałku.

Gość anonimowy1985
???

rzuć ją! natychmiast ja rzuć! jeszcze się rozpanoszy i będzie wchłaniać nocą wszystko, co jest w lodówce. ty na pewno jesteś piękny jak Bóg, nie dopuść więc, żeby u twego boku stąpała grubaśna i cycaśna kobieta! szukaj takiej, co nie je nigdy i nic, no może co najwyżej wacik nasączony octem raz w tygodniu.

Gość anonimowy1985
Często muszę sobie nastawiać budzik na wcześnie rano by wstać przed nią bo inaczej wyżre wszystko z lodówki i będę chodził głodny.

Gość gość
Anonimowy A moze ona ma jakies problemy jakies ktore zajada?Moze cierpiec na objadanie kompulsywne lub bulimie.

Gość Niebieska_Pomadka
zaproponuj wspólne uprawianie sportu np rowery albo bieganie, wtedy to co zje to zgubi, a dodatkowo wspólnie spędzicie czas.

Gość anonimowy1985
Mojej dziewczynie się nie chce uprawiać sportu, w ogóle szybko się męczy i demotywuje.

Gość gość
Częściej zapychaj jej mordę kutasem :classic_cool:

Gość anonimowy1985
zależy mi bardzo na niej, ale boje się że naprawdę może się roztyć. Przepraszam bardzo, ale nie pociągają mnie osoby z nadwagą, kocham ją ale nie mogę się przemóc do wałeczek itp, w ogóle seks jest wtedy trudniejszy

Gość anonimowy1985
na pewno bulwersują się osoby które mają nadwagę, ale jeśli nie ma się żadnej choroby to po co tyle żreć? nadwaga nie jest niczym dobrym

Gość gość
Ewidentnie coś jej dolega, szczęśliwa kobieta nie szuka ucieczki w jedzeniu.

Gość anonimowy1985
ale Ona nigdy nie gardziła jedzeniem, a co do szczęśliwości to jest happy. Chodzi też o to żeby może ograniczyła to jedzenie, w szczególności słodkości