Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna sie malować w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie

Gość gość
Nie. Komsetyki maja dużo szkodliwych składników. Jesli chcesz żeby dziecko było zdrowe, pielęgnacje ogranicz do mydła i wody. Każda kobieta w ciązy jest piękna i nie musi poprawiać wyglądu. Pamiętaj - nie farbuj też włósów. I sprawdź czy masz szampon bez szkodliwych substancji. Najlepiej tylko Biały Jeleń.

Gość gość
można............

Gość gość
Eh to mozna czy nie? :(

Gość gość
Masz racje na temat składników , chyba lepiej sie nie malować.

Gość gość
Nie można, naprawdę. Mam koleżanki które się malowały w ciąży i urodziły dzieci z alergiami, i chorowite. Ja w ciąży się nie malowałam i mam duże i zdrowe dzieci. Zdrowie dziecka jest wazniejsze niż makijaż. Chyba że uważasz inaczej.

Gość gość
naklepiej jeszcze nie oddychaj, bo spaliny wokół, albo jedź do puszczy i tam się zaszyj na parę miesięcy gwarantowane dziecko zdrowe

Gość gość
no pewnie, moze i k***a myc sie nie mozna? debiliada

Gość gość
Jak jesteś bardzo brzydka i bez makijażu czujesz się psychicznie źle, to się maluj - inaczej dziecko wyczuje twój zły nastrój i będzie nerwowe i niespokojne po urodzeniu.

Gość gość
Chyba sobie jednak daruje

Gość gość
To żart?

Gość gość
jednak coraz więcej inteligentnych tematów...jak czytam , to się dziwię,że ród ludzki jeszcze istnieje...kurna, czy wyście poszaleli...jak ktoś napisał. nie oddychaj, nic nie jedz( bo zatrute)...a i myj się samym piaskiem...bo mydło tez chemia..:)

Gość bu haha ha smieszne
<

Gość TO TAK NA SERIO?
Ja p*****le,to na serio? Z domu lepiej nie wychodźcie,bo ciąża wam mózgi pozjadała :O

Gość gość
Bardzo dobre pytanie. Ja uważam, że w ciązy trzeba się poświęcić dla dobra maluszka i minimum kosmetyków używać. Najlepiej woda i krem nivea. Dla naszego mężczyzny i tak jesteśmy piękne, bo nosimy w sobie jego dzidziusia :)

Gość sadistica
Nie absolutnie. Błagam... Już teraz robisz z siebie niezadbaną męczennicę?

Gość zaraz padne ze smiechu
cytat: "gość Bardzo dobre pytanie. Ja uważam, że w ciązy trzeba się poświęcić dla dobra maluszka i minimum kosmetyków używać. Najlepiej woda i krem nivea. Dla naszego mężczyzny i tak jesteśmy piękne, bo nosimy w sobie jego dzidziusia" jestes naprawde taka glupia? zaloz sobie jeszcze wor pokutny na cialo i nie wychodz w ogole z domu, bo wszystko wokol jest szkodliwe. Co ma k***a tusz do rzes czy puder do twojego plodu? :O kolejna p*****lnieta matka polka

Gość gość
No nie trzeba chodzić w worku pokutnym, bo bycie w ciąży to piekny czas dla kobiety i prawdziwe kobiety rozkiwtają. A jak któras jest pseudokobietą, co musi się pacykowac żeby od niej nie uciekano z krzykiem to przykra sprawa :) Dla kobiety w ciąży największą ozdoba jest jej brzuszek i uśmiech na twarzy.

Gość gość
tak wmawiajcie sobie ze mozecie lazic z tłuszczem na włosach, z syfami na twarzy, z metrowymi odrostami i w szarych zmechaconych dresach :D bo przeciez to wasz brzuszek jest najwieksza ozdoba :D gdzie sie rodza takie naiwniary ktore uwazaja ze ciazowy brzuch czyni je pieknymi i juz niczego innego nie potrzebuja? :O :D partnerom takich delikwentek wspołczuje serdecznie :O pewnie juz im nie staje jak patrza na te pieknosci ktore maja w domach :D :D

nie chodzi mi o makijaz w tej chwili Tylko o wasze nastawienie :O macie cos z glowa nie tak. Podporzadkowujecie wszystko dziecku i ciazy, twierdzicie ze wszystko mu zaszkodzi, doslownie wszystko.. W ciazy zero kosmetykow, zero kawy, zero pepsi i innych p*****l :O zastanowcie sie troche nad soba.

Gość gość
i która normalna dorosla kobieta mowi "dzidziusia"? :O

Gość gość
musisz fantastycznie pachniec skoro myjesz sie sama woda :D :D

Gość TO TAK NA SERIO?
Ale sę uśmiałam :D Zero makijażu,zero perfum,zero płynów do kąpieli,zero seksu,wszystko na zser :) Co za zjeby :D Współczuje mężom i dzieciom :P

i pewnie nie używa też dezodorantu, bo to też przecież kosmetyk :D wyrazy współczucia dla męża, szczególnie teraz, w okresie letnim :D

Gość TO TAK NA SERIO?
Nie depilujcie się też,bo pokaleczycie dziecko..... swoją głupotą :D buhahahahaha

Gość TO TAK NA SERIO?
Zęby myjecie? Też może być szkodliwe.