Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 30latka zyjac za granica moze znalezc milosc?

Polecane posty

Gość gość

mam dosc

Gość gość
nie mam tutaj rodzicow, nawet o dobrych znajomych trudno,bo kazdy ma swoje zycie, swoich faccetow, psa, kota,dziecko itd a ja nic nie mam z tych rzeczy takie to puste

Gość tannaaa
Pewnie, że może. Babki po 30-tce, rozwódki z kilkorgiem dzieci, na zasiłku, znajdują sobie, a Ty panna masz sobie nie znaleźć? Jeszcze nie trafiłaś na tego jedynego. Teraz wakacje, będziesz więcej możliwości by kogoś poznać :) Trzymam kciuki

Gość gość
a ladna ta 30latka?:classic_cool:

Gość gość
heh,dzieki, rodzina juz postawila na mnie krzyzyk, wiec nie mam nikogo kto by mnie pocieszyl, nie myslalam w ten sposob, ze mam szanse bo skoro rozwodki z dieckiem znajduja kogos to ja tym bardziej, problemem nie jest moj wyglad,nooo moze niektorzy boja sie takich kobiet, ale raczej to ze jestem wybredna

Gość gość
Rozwodki sobie szybko znajdują bo to są zazwyczaj bardzo wyuzdane baby, ktore szukają roochacza do lozka, a takich facetow od groma. wartosciowych to jest malo. ja mam 29 i juz nie szukam faceta, bede sobie zycia sama.

Gość gość
Wiem cos o tym, ja to chyba nigdy sie nie naucze zycia bo po prostu nie potrafie byc taka wyrachowana, okrecic faceta dookola palca jak to inne kobiety, moim zdaniem lepszy jest partner ktory idzie z toba przez zycie niz jakas ciapa ktora sobie owiniesz i cie sponsoruje," 29latka" jakby co to moj mail: malwinek83@wp.pl ja musze leciec

Gość gość
ja tez nie jestem wyrachowana. inne lapią faceta na dziecko, ja bym tak nie mogla. ech wybacz ale nie chce mi sie pisac o mojej ciezkiej sytuacji... na mnie tez juz postawili krzyzyk. po prostu nie bede o tym myslec, tylko zyc jak stara panna, bo co mi zostalo?