Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dozywocie dla polskich mordercow 23 letniej angielki

Polecane posty

Gość gość
Powinnaś umieścić tytuł: "Katolicy skatowali 23letnią angielkę" i najlepiej jeszcze wkleić jakiś cytat o prześladowaniu kobiet z Biblii i byłoby git.

Gość gość
Powinnaś umieścić tytuł: "Katolicy skatowali 23letnią angielkę" i najlepiej jeszcze wkleić jakiś cytat o prześladowaniu kobiet z Biblii i byłoby git.

Gość ja nie paniemaje pa inglisz
dlaczego ja zabili?? powiedzcie w skrocie bo ja nie rozumie

Gość gość
Myslisz gosciu ze ten dlatego taki tytul bo nienawidze polakow i gnoje ich przy lepszej okazji. Wrecz przeciwnie. Twoj sarkazm kompletnie nie trafiony. Do drugiego komentu pisze sie nie rozumieM,

Gość gość
O fuj jakie okropne polskie mordy kryminalistow :o A ta baba kryminalistka wyglada jak chlop :o

Gość gość
Co za potwory! Biedna dziewczyna. :( Zayebiscie, ze taka patologia przylatuje na wyspy i psuje opinie normalnym Polakom. :o

Gość gość
pieniadze z ubezpieczenia,elementarne d-bil

Gość gość
Wkurza mnie to ,że taki kryminał tu przylatuje i nam psuje opinie .Do tego w czach polaków z pl jestesmy nieudacznikami. Ja p*****le cały ten kryminal powinni stad deportowac.

Gość gość
Czy ktos może wie z jakich polskich miast oni pochodzą?

Gość blockhead
ciekawe co taka ladna dziewczyna widziala w takim paskudnym typie...

Gość gość
okropni ludzie i powinni poniesc surowa kare za to co zrobili tej dziewczynie, niestety w kazdym kraju i w kazdym spoleczenstwie sa takie zakaly, czytalam ten artykul i komentarze pod nim i oczywiscie pary anglikow napisalo jacy to Polacy sa be i wogole i ze to wina otwartych granic, zal czytac takie komenatrze bo na milion Polakow w UK to moze nieiwelki procent jest ktory sprawia problemy i polenia przestepstwa tak straszne, angole sami zapomnieli co wyprawiaja za granicami kraju, np w Hiszpanii ich nie cierpia, sa glosni, awanturuja sie, hiszpanska policja sie z nimi wcale nie patyczkuje tylko odrazu przywali pala gdzie trzeba! w grecji tez nienawidza angoli, wystarczy popatrzec jak sie zachowuja, tak na prawde jakby zapytac mieszkancow roznych krajow jakich turystow nie lubia to angole by byli w pierwszej 3 na stowe! jak to mowia przyganial kociol garnkowi

też czytałam te komentarze i są lajtowe - chociażby w porównaniu z tym co się wypisuje na kafe, onecie, interii itede