Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamajulki2222222

alimenty, proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość supergość
I za każdym razem znajduje sie kolejna mądra-inaczej, która wpuszcza gołod*pca pod kiecke? I potem jojczy o alimenta?

Gość Też mam 300 :-(
,,n.p. kombinujesz jak skutecznie uj.eb.ać jego ojca" Nie jak uj.eb...tylko jak wyegzekwować alimenty. Uj.eb.ał się sam, bo wziął na siebie mieszkanie. Nie na żonę drugą, czy czwartą, ale na siebie. I niby po sprawie, ale ja dalej kombinuję, jak wyegzekwować alimenty , ale bez licytacji mieszkania. Bo mi go żal za jego głupotę.

,,gość No nie wiem ,czy zostanie w skarpetkach,bo to zwykle zony zostawaly z wielkimi kredytami,bo On z racji statusu najnizszej krajowej i do tego na czarnej liscie w bankach nie otrzyma kredytu.Wiec biora je zony,a jak sie rozchodzi ,one maja problem. " Ja go chyba znam :-) Czy on przypadkiem nie nazywa się Piotr O. ???????????????

Gość o qrdeeeee
ZZZzniecierpliwiony - ojej wzruszające hehe a ty miałeś rodzinę i co ? gdzie ja masz ? siedzisz cały dzień na babskim forum jak stary grzyb .

Gość o qrdeeeee
supergość - a ty tez taki mądry a twoją żonkę bzyka teraz inny facet.

Gość ZZZzniecierpliwiony
'''' [zgłoś do usunięcia] o qrdeeeee supergość - a ty tez taki mądry a twoją żonkę bzyka teraz inny facet. '''''' Ciekawe jak długo będzie miał ochotę?

Gość o qrdeeeee
ZZZzniecierpliwiony - aaaa twoja byłą żonkę pewnie tez już ktoś bzyka :) dlatego jesteś taki oburzony.

Gość ZZZzniecierpliwiony
''''''' [zgłoś do usunięcia] o qrdeeeee ZZZzniecierpliwiony - aaaa twoja byłą żonkę pewnie tez już ktoś bzyka usmiech.gif dlatego jesteś taki oburzon""""" Chyba raczej nie, właśnie się kąpie i robi na bóstwo.

Gość gość
supergosciu, a ja wlasnie - kombinuje. i to calkiem niezle, tatus zasobny - wiec dlaczego nie. 4 lata odnotowywalam jego wyjazdy wakacyjne i widzialam autka ktorymi jezdzi. i wakacje i autka te z wysokiej polki. bach i do sadu o alimenty. chodz mialam 1000, sad wzial pod uwage poziom zycia tatusia - dal 1500. bardzo lubie ojca mego dziecka - bo ma kase. tym samym i ja mam kase, dziecko nie pojedzie na Mazury tylko na Rodos w tym roku. a ja do SPA na 2 tygodnie :D slysze, ze firma sie mu rozrosla i podobno z salonu cos nowego wytargal.... hmmmm. mi tam lezy taka zabawa :D

Gość ZZZzniecierpliwiony
''''''' [zgłoś do usunięcia] o qrdeeeee ZZZzniecierpliwiony - aaaa twoja byłą żonkę pewnie tez już ktoś bzyka usmiech.gif dlatego jesteś taki oburzon""""" Chyba raczej nie, właśnie się kąpie i robi na bóstwo.

Gość gość
,,Chyba raczej nie, właśnie się kąpie i robi na bóstwo." Wiesz ja od prawie 20 lat po każdej randce z kochankiem wskakuję do wanny i robię się na bóstwo dla męża. To po to, aby się nie domyślił.

Gość ZZZzniecierpliwiony
''''''' [zgłoś do usunięcia] gość ,,Chyba raczej nie, właśnie się kąpie i robi na bóstwo." Wiesz ja od prawie 20 lat po każdej randce z kochankiem wskakuję do wanny i robię się na bóstwo dla męża. To po to, aby się nie domyślił. ''''''' Ja jej ufam . Ty zapewne czujesz ,że mąż Tobie nie ufa. Powinnaś jak najszybciej to wyjaśnić i zmienić ten stan rzeczy.

Gość hehehe :)
ZZZzniecierpliwiony - już nie ściemniaj ze masz kobietę .. Dobrze wiemy ze jesteś starym grzybem który płaci alimenty na pełnoletnie dziecko . No chyba ze kobieta = lala dmuchana która trzymasz pod łóżkiem .

Gość gość
Zzzzzniecierpliwiony: robi sie na bostwo - wychodzi?

Gość gość
,,Powinnaś jak najszybciej to wyjaśnić i zmienić ten stan rzeczy." Ok. Nie będę się kąpać :-(

Gość gościóóówa
,,gość Zzzzzniecierpliwiony: robi sie na bostwo - wychodzi? " Pewnie tak. Kto chciałby spędzać wieczory z facetem, który ciągle na kafe siedzi :-P

Gość supergość
"supergosciu, a ja wlasnie - kombinuje." I ty mie sie gościu podobasz ;)- przynajmniej nie ściemniasz i nie robisz z siebie martyrologii walczącej z odkrytym cycem o ochłapy dla głodnych dzieci własnych. I masz z tego kupe zabawy: - zabawa w doktora - zabawa w dom - zabawa w detektywa... A i twój ex ma full radości. Wstaje z rana i np. pomyśli sobie: coś dawno w sądzie nie byłem.... Wartałoby zajrzeć w stare kąty.... A! Kupie se nową bryke.... Have_a_fun ;):)

Gość gość
supergość, a ty spać nie możesz?

Gość supergość
Gościu - zara południe!!! W dzień sie nie śpi! pobudkaaaaaaa!!!!! ;):)

Autorko i co załatwiłaś coś?

Gość gość
Kobieto idź di dobregi adwokata od spraw rodzinnych i walcz.o alimenty. Od alimentów dobry jest adwokat Dariusz Staniszewski z warszawy. Koleżanka mi go poleciła

Gość Nataliawpa
najpierw idź po poradę do kancelarii. jeśli chodzi o prawo rodzinne, polecam http://bedelek.pl/, czyli kancelarię mecenasa Bedełka, tam wytłumaczą Ci co i jak musisz zrobić